Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 10 kultūras pasākumi līdz 19. augustam

© Publicitātes foto

10.lapa

Noklausies! Anmary aicina mainīt fokusu

Publicitātes foto

Pēc ilgākas pauzes solo darbībā ar jaunām oriģināldziesmām, minialbumu «Laidies ar mani» un tituldziesmas video pie klausītājiem atgriežas dziedātāja Anmary.

«Šajā laikā esmu izgājusi cauri savas personības atklāsmju procesiem, kas ļāvuši gūt iekšējo harmoniju un mieru. Dzīvojam visnotaļ interesantā laikmetā - pārmaiņu posmā, tādēļ pirmais singls «Laidies ar mani» ir aicinājums izlauzties no ikdienas apļa un mainīt fokusu uz to, kas mums ir dots, jo ierastajā režīmā mēdzam daudz ko nepamanīt un nenovērtēt. Sajūtu un zinu, ka daudziem ir līdzīgi. Tāpēc mans nodoms ir motivēt un iedvesmot - lai mēs vairāk ļautos mirkļiem šeit un tagad,» saka dziedātāja.

Minialbuma tituldziesmas «Laidies ar mani» mūzikas autori ir Anmary un Juris Ludženieks, viņš ir arī singla producents. Dziesmas vārdus sarakstījusi Anmary, tās tapšanā piedalījies ģitārists Jānis Griķis. Dziesmas videoklips tapis sadarbībā ar «Mūzikas Video Kanālu», tā režisors ir Jānis Štāls, producents Igors Linga.

Minialbumā «Laidies ar mani» iekļautas četras dziesmas - «Laidies ar mani», «Tik tev tiek», «Tu man prātu jauc» un duetā ar Mārtiņu Strodu iedziedātā «Nakts mums», kas ir priekšvēstnesis nākamā gada pavasarī gaidāmajam pilnapjoma albumam.

Anmary ir visu dziesmu vārdu autore, kā arī palīdzējusi mūzikas un dziesmu aranžiju izveidē. Dziesmu mūzikas autors un producents ir Juris Ludženieks. Dziesmas mix un master - «JL ierakstu studija».

Dziesma «Laidies ar mani»:

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais