Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 10 kultūras pasākumi līdz 22. jūlijam

© Publicitātes foto

5.lapa

Spānijas diena Kalnciema kvartālā

Publicitātes foto

Sestdien, 16. jūlijā, no pulksten 10 līdz 16 Kalnciema kvartāls aicina uz Spānijas dienu, kas būs veltīta spāņu virtuvei un kultūrai.

Tirgū tiks gatavoti šīs valsts tradicionālie ēdieni un uzkodas, būs iespēja iepazīt Spānijas kultūru caur dažādām aktivitātēm un apgūt spāņu valodas pamatus. Uz Kalnciema kvartāla skatuves ar krāšņu priekšnesumu uzstāsies flamenko dejotājas un dejotāja no Spānijas priecēs ar spāņu klasisko deju.

Spāņu kultūras centrs «Seneca» būs sagatavojis dažādas aktivitātes, kas iepazīstinās tirgus apmeklētājus ar Spānijas kultūru - pie viņiem varēs uzzināt interesantus faktus, piedalīties viktorīnā, apgūt spāņu valodas pamatus un laimēt dažādas balvas, tai skaitā piecu mēnešu spāņu valodas kursus.

Uz Kalnciema kvartāla skatuves ar īpaši šai dienai sagatavotu priekšnesumu uzstāsies Latvijā zināmas flamenko deju studijas - deju studija «Zambra» un deju studija «Duende» (attēlā), «Sol Flamenco» un «Alegria».

Programma:

Plkst. 11.00-12.00 ar flamenko deju priekšnesumu uzstāsies studijas «Zambra» un «Duende», kā arī spāņu klasisko deju demonstrēs Ana Cáceres García

Plkst. 12.00-12.30 spāņu kultūras centrs «Seneca» uz skatuves aicinās piedalīties mēlesmežģu konkursā, kurā varēs laimēt iespēju piecus mēnešus apmeklēt spāņu valodas kursus bez maksas

Plkst. 12.30-13.30 uzstāsies flamenko studija «Sol Flamenco»

Plkst. 13.30 dejos eksotisko deju centrs «Alegria»

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais