Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 26. marta līdz 1. aprīlim

© Publicitātes foto

10.lapa

Latviešu reps pret karu Ukrainā

Publicitātes foto

Sestdien, 26. martā, pulksten 18 mākslas centrā «Noass» (Rīgā, AB dambī 2) notiks labdarības koncerts «Latviešu reps pret karu Ukrainā».

Koncertā piedalīsies vairāki desmiti latviešu repa izpildītāju: Eliots, «Brīvrunu Projekts», «Edavārdi», Ozols, «BUSH», Reinšteins, Kurts, «Singapūras Satīns» (attēlā), Melikols, Idus Abra, «I MEAN LOVE», Zeļģis, «March», «Pikaso», «Prusax», Ūga, «Punkts uz I», Deniss, «ansis», «MUUD», Fiņķis, Arčijs, Arturs Skutelis, E.V., Jānis Krūmiņš, «R.2.R.S.», «Kreisais Krasts», «Pafs», «Karlo the, Misters», Artūrs Jenots, «Ods», «Rolands Če», Dj Vinvins, «BANDA BANDA», «xantikvariāts», Arstarulsmirus, «Jacques of S'T'A», «BDM» u. c.

«Ir ļoti svarīgi nebūt vienaldzīgam un palīdzēt Ukrainai - palīdzēt, kā vien katrs no mums spēj. Ar šo koncertu mēs, latviešu reperi, vēlamies savākt iespējami daudz ziedojumu Ukrainas atbalstam un vienlaikus arī paust skaidrus «jā» un «nē»: mēs esam par Ukrainas brīvību, mēs esam pret Krievijas iesākto karu,» saka koncerta organizators Arturs Skutelis.

Koncerta biļetes iespējams iegādāties tirdzniecības platformā «Ticketshop.lv» (https://ticketshop.lv/site/events/view/4087) Viena biļete ir ziedojums 5, 10 vai 20 eiro apmērā, neieturot komisijas maksu. Visi koncertā gūtie ienākumi tiks nogādāti ziedot.lv projektam «Ukrainas cilvēkiem!».

Koncerta dalībnieki aicina atbalstīt Ukrainu, ziedojot arī ziedot.lv mājaslapā vai zvanot uz ziedojuma tālruni: 9000 6086 (maksa par zvanu 1,42 €).

Koncerta norises vietā būs ziedojuma kastīte - arī šie ziedojumi tiks nogādāti projektam «Ukrainas cilvēkiem!»

Koncerta noslēgums - ap pulksten 22. Koncertu iecerēts rādīt arī tiešraidē, informācija par to sekos tuvākajās dienās.

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais