Neatkarīgā iesaka: TOP 10 kultūras notikumi Ziemassvētkos

© Publicitātes foto

8.lapa

Koncerti Rīgas Domā

Publicitātes foto

Rīgas Doms rīdziniekus un pilsētas viesus aicina uz Ziemassvētku koncertiem.

Pirmajos Ziemassvētkos, 25. decembrī, pulksten 19 izskanēs programma «Eņģeļus mēs dzirdējām». Mūzikā vienosies Latvijas Nacionālās Operas solisti Perīne Madefa un Jānis Apeinis, kā arī flautiste Ieva Pudāne un ērģelniece Ilze Reine.

Otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī, pulksten 17 trīs talantīgi jaunieši Aigars Raumanis (saksofons), Līga Griķe (kokle) un Uģis Upenieks (sitaminstrumenti) satiksies ar Rīgas Doma mūzikas direktoru un galveno ērģelnieku Aigaru Reini. Savukārt Vecgada dienā ikviens aicināts uz nu jau par ilggadīgu tradīciju kļuvušo koncertu «Ērģeļu skaņās atvadās gads», kas notiks 31. decembrī pulksten 16. Muzicēs ērģelnieces Larisa Bulava, Vita Kalnciema, Liene Andreta Kalnciema un Kristīne Adamaite. Viņām pievienosies flautiste Ilona Meija un dziedātāja Aija Veismane-Garkeviča.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais