Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 10 kultūras pasākumi līdz 17. decembrim

© Publicitātes foto

10.lapa

«Prāta Vētras» koncertfilma

Publicitātes foto

Svētku laikā LMT saviem klientiem sarūpējis iespēju piedzīvot jauno «Prāta Vētras» koncertfilmu «Gads bez kalendāra».

«Koncertfilma «Gads bez kalendāra» ir grupas stāsts par pēdējā laikā piedzīvoto nebijušā koncerta un filmas formātā. Koncertfilmu caurstrāvo grupas enerģija, košas krāsas un mūzika, krāšņa scenogrāfija un dokumentāls stāsts par to, kā tapa «Gads bez kalendāra». Kopā ar LMT aicinām svētku laikā atrast laiku savos kalendāros, lai uzburtu svētku sajūtu, baudītu un svinētu. Novēlam atrast prieku arī ikdienas burvībās, jo svētki sākas ar mums pašiem,» aicina grupas «Prāta Vētra» menedžmenta vadītāja Aija Auškāpa.

Jaunais albums «Gads bez kalendāra» izdots neparastā formātā - īpaši izveidotā studijā nofilmētas visas albuma dziesmas dzīvajā izpildījumā. «Prāta Vētra» pārsteidz ar dekorācijām, lielkoncerta cienīgām videoprojekcijām, īpaši veidotu horeogrāfiju, profesionāliem dejotājiem, vizuālo tēlu neona gammā, akrobātiem un pat īstu zirgu filmēšanas laukumā. Koncertfilmā kā īpašie viesi piedalās arī grupa «Tautumeitas», reperis ansis, Dons, Intars Busulis un populārais aktieris Saša Petrovs no Krievijas.

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais