Neatkarīgā iesaka: BEZMAKSAS TOP 10 kultūras pasākumi līdz 10. decembrim

© Publicitātes foto

9.lapa

AnnaKrista koncertā jauniešiem

Publicitātes foto

Svētdien, 5. decembrī, pulksten 19 RKTMC «Mazā Ģilde» Lielajā zālē notiks adventes koncerts jauniešiem «Atnākšana». Koncertā uzstāsies jaunā dziedātāja AnnaKrista (Anna Krista Ostrovska) un domubiedri.

Koncertu var skatīties klātienē, izņemot ielūgumus «Biļešu paradīze» kasēs, vai tiešraidē RKTMC «Mazā Ģilde» «Facebook» lapā un www.mazagilde.lv.

«Atnākšana» ir koncertprogramma, kurā ik vienam interesentam būs iespēja dzirdēt ne tikai AnnasKristas oriģināldziesmas, bet arī visiem zināmu dziesmu kaverversijas, ienesot telpā Ziemassvētku atmosfēru. Jaunā mūziķe uzstāsies tandēmā ar Dominiku Jarmakoviču (ģitāra), Jāni Poli (basģitārista) un Artūru Cukanovu (sitaminstrumenti). Koncerta «Atnākšana» moderators - aktieris un mūziķis Māris Skrodis.

«Mēs esam ne tikai mūzikas darītāji, bet arī aktīvi mūzikas pētnieki un izzinātāji. Domāju, ka tieši tāpēc mūsu repertuārs sastāv no dziesmām, kuras kāda ausīm varētu būt jau piemirsušās. Bet brīdis, kurā publika šīs dziesmas izdzird, un acīs var redzēt to neaprakstāmi nostalģisko «gaismu», tad ir apziņa, ka repertuāra izvēle ir bijusi pareiza,» tā par gaidāmo koncertu saka AnnaKrista.

Dziedātāja Anna Krista Ostrovska savu popularitāti iemantojusi piedaloties televīzijas šovā «X faktors» 3. sezonā, kurā iekļuva finālā. Par savu produktīvāko gadu AnnaKrista sauc tieši 2021. gadu, jo ar šo aizsākās viņas gaitas radio pasaulē. Dziesmas «Nezvani vēl» un «Pusnakts stundā» ir tikai pirmie atspēriena punkti lielai nākotnei, pie kā AnnaKrista turpina aktīvi strādāt.

Ieeja koncertā ar bezmaksas ielūgumiem, kas pieejami «Biļešu paradīze» kasēs, uzrādot sadarbspējīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu. Koncertu būs iespējams skatīties arī tiešraidē RKTMC «Mazā Ģilde» «Facebook» lapā un www.mazagilde.lv.

Sakarā ar koncerta tiešraidi, klātienes apmeklētājus aicina ierasties koncerta norises vietā līdz pulksten 18.50.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais