Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi Latvijas dzimšanas dienā TIEŠSAISTĒ

© Publicitātes foto

8.lapa

Novadu sadziedāšanās Mežaparkā

Publicitātes foto

Ceturtdien, 18. novembrī, pulksten 18 tiešraidē no Mežaparka Lielās estrādes Kokaru zāles izskanēs koncerts «Novadu sadziedāšanās Mežaparkā».

Koncertprogrammā iekļauto tautasdziesmu dziedējošā enerģija un dziesmās iekodētā sirdsgudrība ļaus klausītājiem atkal savienoties ar pagājušo laiku tradīcijām un mūsu tautas kultūras mantojumu, vienlaikus baudot kā un ko mūsu garamantas spēj dot katram no mums šodien.

Koncertā novadus pārstāvēs pieredzējušas un Latvijā atpazīstamas folkloras kopas - «Suitu sievas» (Kurzeme, attēlā), «Saucējas» (Sēlija/ Vidzeme), «Igauņu ģimenes ansamblis» (Latgale), grupa «Rikši» (Zemgale/ Vidzeme).

Koncerts tiešraidē būs skatāms Mežaparka Lielās estrādes «Youtube» un «Facebook» vietnēs, kā arī Ziemeļrīgas kultūras apvienības «Facebook» vietnē.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais