Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 30. oktobra līdz 5. novembrim

© Publicitātes foto

8.lapa

Jaunākās filmas

Publicitātes foto

Kinoteātris «Splendid Palace» piedāvā jaunas filmas ar iespēju tās skatīties katram savās mājās, kinoteātra online platformā tiešsaistē.

Kinoteātra piedāvājumā ir drāma «Dzīves garša» (Dānija, 2021), Džeka Londona slavenā romāna mūsdienīgi krāšņa ekranizācija - drāma «Mārtins Īdens» (Itālija, 2019, attēlā), spriedzes komēdija ar vienmēr pārsteidzošajām franču aktrises Izabellas Ipēras pārvērtībām - «Dīlere» (Francija, 2020), krievu kino izcilā režisora Alekseja Germana psiholoģiska drāma par kādu filoloģijas profesora sacelšanos pret totalitāras valsts ierēdņu patvaļu - «Lieta» (Krievija, 2021), jauna Kanādas animācijas filma visai ģimenei - «Fēlikss un Morgas dārgumi» (Kanāda, 2021), asa sižeta filma «Taisnās tiesas jātnieki» (Dānija, 2021) un no 5. novembra - arī biogrāfiskā filma «Margrete. Ziemeļu karaliene» (Dānija, 2021).

Online kino biļetes cena: 5.00 EUR.

Filmas uz lielā ekrāna kinoteātrī «Splendid Palace» atgriezīsies pēc 15. novembra.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais