Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 7 kultūras pasākumi līdz 27. augustam

© Publicitātes foto

3.lapa

Dzīvā skatuve Ogres pilsētas skvērā

Publicitātes foto

Sestdien, 21. augustā, Ogres pilsētas svētkos «Ceļo Ogrē» skatītājus no Pilsētas skvēra skatuves priecēs televīzijas kanālā «ReTV» raidījumu «Dzīvā skatuve Ogrē».

No pulksten 18.30 līdz pat pusnaktij svētku apmeklētāji varēs baudīt Latvijā zināmu mūziķu daiļradi, aizraujošas sarunas un muzikālus priekšnesumus Latvijas Nacionālās operas un baleta solistu tenora Mihaila Čuļpajeva un soprāna Viktorijas Pakalnieces, ekoloģiskās mūzikas grupas «Ducele», muzikālas apvienības «Credo», solistes Dināras Rudānes & «Rock5 Band», kā arī grupu «Rock’n Berries» un «Bloody Heels» izpildījumā.

Par jauku atmosfēru pasākuma laikā rūpēsies TV raidījuma «Dzīvā skatuve Ogrē» vadītāji - grupas «Colt» soliste Elīna Krastiņa un Ogres teātra aktieris Andris Krauja.

Uzmanību!

Sakarā ar valdības pieņemtajiem epidemioloģiskās drošības noteikumiem un pasākumu rīkošanas ierobežojumiem, lai apmeklētu koncertu, pasākuma norises vietā apmeklētājiem jāuzrāda digitālais Covid-19 sertifikāts, kas apliecina, ka persona ir vakcinējusies vai izslimojusi un personu apliecinošs dokuments. Noteikumi attiecas uz visām vecuma grupām, tai skaitā bērniem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!