Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 8 kultūras pasākumi līdz 20. augustam

© Publicitātes foto

6.lapa

Kautrīgā dejas izrāde-lekcija un diskusija

Publicitātes foto

Otrdien, 17. augustā, pulksten 19 mākslas centrā «Noass» notiks «Kautrīgā dejas izrāde» - lekcija un diskusija ar Intu Balodi.

Vai atceries savu pirmo satikšanos ar deju? Pirmo redzēto dejas izrādi? Kā ir mainījies vai kā tas ir ietekmējis tavus šī brīža uzskatus par laikmetīgo deju? Ar šiem un daudziem citiem jautājumiem, vedinot un šķetinot iezīmēsim laikmetīgās dejas bildi kopējā kultūrtelpā.

Lekcijas laikā tiks šķetinātas vairākas tematikas, viegli pieskaroties laikmetīgās dejas vēsturiskam griezumam un, neviļus iezīmējot laikmetīgās dejas attīstību Latvijā un tās atspoguļojumam medijos cauri laikiem. Lekcijas tematika pastarpinātā veidā sasaucas ar pēdējos gados Dejas dienas iesākto tīņu un pusaudžu tematiku, tai raksturīgo kautrīgumu, ko var piedēvēt arī laikmetīgās dejas jomai Latvijas kultūrtelpā.

Uzmanību!

Dalība pasākumā klātienē tikai ar iepriekšēju reģistrēšanos, rakstot uz e-pastu: dejasdiena@gmail.com.

Lekcija un diskusija tiks organizēts dzeltenajā režīmā (vakcinētajiem, pārslimojušajiem, uzrādot sertifikātu, testētajiem - uzrādot negatīvu testu, kurš veikts pēdējo 48h laikā un bērniem līdz 12 gadu vecumam).

Ieeja pasākumā ar sejas maskām.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais