Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 8 kultūras pasākumi līdz 20. augustam

© Publicitātes foto

4.lapa

Vēsturisko pūšaminstrumentu ansambļa koncerts

Publicitātes foto

Sestdien, 14. augustā, pulksten 13 Bauskas pils muzejā notiks vēsturisko pūšaminstrumentu ansambļa «Sarbacanes» atklātais mēģinājums - koncerts.

No 8. līdz 15. augustam Bauskas pils rezidencē uzturas vēsturisko pūšaminstrumentu ansambļa «Sarbacanes» mūziķi no Francijas un gatavo koncertprogrammu «The Golden Age of Harmoniemusik» jeb «Harmonijmūzikas zelta laikmets».

Ansamblis sākotnēji dibināts kā kvartets, kas sastāv no divām obojām, fagota un klavesīna, šobrīd grupā spēlē vairāki mūziķi ar dažādiem instrumentu sastāviem, lai izpildītu repertuāru no trio sonātēm līdz lielām klasicisma perioda ansambļu serenādēm.

Uzmanību!

Pasākumu iespējams apmeklēt skatītājiem, kuri ir vakcinējušies pret Covid-19 vai to ir pārslimojuši. Apliecinājumu par to būs nepieciešams uzrādīt pirms pasākuma ar derīgu sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!