Neatkarīgā iesaka: TOP10 notikumi kultūrā no 31. jūlija līdz 6. augustam

© Publicitātes foto

9.lapa

«Sestā jūdze un «Apvedceļš» Stopiņu novada Līgo parkā

Publicitātes foto

Piektdien, 6. augustā, pulksten 19 Stopiņu novada Līgo parkā uz vērienīgu festivālu ««Sestā jūdze» un «Apvedceļš» svin Līgoparkā» aicina populārās grupas «Apvedceļš» (attēlā), «Sestā jūdze», «Zelta Kniede», «Dakota», «Klaidonis» un «Zeļļi».

Vakara vadītāja lomā - aktieris Guntis Skrastiņš.

Nu jau par labu tradīciju kļuvušais Līgo parka festivāls dos iespēju klātienē baudīt labu mūziku un izlocīt kājas lustīgāko dziesmu pavadījumā, par kurām gādās populārās kantrimūzikas un šlāgermūzikas grupas, turklāt - ne tikai uzticamajiem Latvijas vasaras festivālu apmeklētājiem, bet arī tiem rīdziniekiem un mūzikas mīļiem, kuriem nav iespējas mērot tālus kilometrus, lai klātienē satiktu iecienītākos latviešu mūziķus un baudītu īstas zaļumballes atmosfēru.

Līgo parkā iespējams ne tikai baudīt lielisku koncertu, bet arī aplūkot izcilā tēlnieka Ulda Sterģa veidotās skulptūras - laukakmeņus, kuros iekaltas latviešu spēka zīmes.

Uzmanību!

Ieeja pasākumā, uzrādot sertifikātu par C19 izslimošanu vai vakcināciju un personu apliecinošu dokumentu, kā arī negatīvu C19 testu, kas veikts pēdējo 48 stundu laikā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais