Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 10. līdz 16. aprīlim

© Publicitātes foto

5.lapa

Sanitas Ziediņas «Pieneņpūka»

Publicitātes foto

Apgādā «Droši un koši» klajā nākusi Sanitas Ziediņas grāmata «Pieneņpūka». Tas ir patiess stāsts par nedziedināmi slimu zēnu Artūru un viņa ģimeni, par cīņu un uzvarām, par pieņemšanu un mīlestību.

Sanita Ziediņa ir triju dēlu mamma, priekšlaicīgi dzimušo bērnu vecāku biedrības «Esmu klāt» dibinātāja un vadītāja.

Grāmatā Sanita dalās savā grūtajā un vienlaikus skaistajā pieredzē par dzīvi ar bērnu, kuram ir īpašas vajadzības. «Nebīsties no vārdiem īpašas vajadzības, jo grāmata nav tikai par slimību. Tas ir patiess dzīvesstāsts par mazu zēnu un viņa ģimeni. Gadiem izsapņotas alkas par vēl vienu bērniņu, kas rezultējās ar dubultu prieku, asarām un neziņu par nākotni. Stāsts ir par beznosacījuma mīlestību, par dzīves vērtībām un pieņemšanu. Izdzīvotais un piedzīvotais ir licis uzdot jautājumu: «Kurš kuram tad īsti deva dzīvi? Es bērnam, vai bērns - man?»»

Šī grāmata nav domāta tikai ģimenēm, kas audzina bērnus ar īpašām vajadzībām, bet ikvienam no mums, jo tā māca būt empātiskam, liek izvērtēt dzīves patiesās vērtības, kļūt pieņemošākam un pateikties par to, kas tev ir.

*Grāmatu var iegādāties apgāda «Droši un koši» interneta veikalā «drosikosi.com» un Jāņa Rozes grāmatnīcās.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais