TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

© Foto kolāža

5.lapa

Jo lielāks ir personu īpatsvars ar garīgiem traucējumiem, jo lielāks ir vakcinēto procents!

Ekrānšāviņš

Latvijas kovidapmātie savu vakcinācijas atbalsta propagandu balsta uz meliem un primitīvām manipulācijām. Šāds secinājums izriet no pagājušajā nedēļā Centrālās statistikas pārvaldes publiskotajiem un Nacionālā veselības dienesta iesniegtajiem datiem par vakcināciju pabeigušām personām.

Lai nerastos pārpratumi, vēlos uzsvērt, ka es neesmu pret vakcināciju. Tomēr pašlaik vakcinācijas publiskās atbalsta kampaņas norit formās, kuras smagi kompromitē medicīnu un vakcināciju kā tādu. Piemēram, Latvijas iedzīvotāji, kuri pret vakcināciju izturas skeptiski, tiek zombēti ar pasaciņu, ka vakcinācijas skeptiķi (lamuvārds - antivakseri) ir tumši un neizglītoti ļaudis, bet atbilstoši daža laba kovidapmātā teiktajam sociālajos tīklos - gluži vai pie debiloīdiem paskaitāmi.

Patiesība ir pilnīgi pretēja. Kā liecina Centrālās statistikas pārvaldes publiskotie un Nacionālā veselības dienesta iesniegtie dati, ir zināms pamats izteikt pat pilnīgi pretēju apgalvojumu. Jo lielāks kādā teritorijā ir tādu personu īpatsvars, kuriem ir ar garīgi traucējumi, jo lielāks būs vakcinēto personu īpatsvars šajā teritorijā. Par to liecina Nacionālā veselības dienesta dati apdzīvotu vietu līmenī. Latvijas apdzīvotās vietas ar vakcinēto īpatsvaru virs 80% šī gada septembrī bija: Jeri (87,4%), sociālās aprūpes centrs “Valka” (84,8%), Smiltaiņi (84,0%), Atpūtas (83,1%), Iļģi (81,7%), Kraujas (80,5%) un Aizvīķi (80,2%).

Kā ir ar to personu, kurām ir garīga rakstura traucējumi, koncentrāciju šajās apdzīvotajās vietās? Visu rakstu var izlasīt šeit:

Jo lielāks ir personu īpatsvars ar garīgiem traucējumiem, jo lielāks ir vakcinēto procents!

Lasāmgabali

Acīs riesās laimes asaras, kad lidmašīna pacēlās no Rīgas lidostas skrejceļa. Es atkal braucu uz savu mīļo Itāliju. Austiņās skanēja dziesma “Chi vediamo a casa”, latviski tas nozīmē – tiksimies mājās. Vienmēr, kad braucu uz Itāliju, ir bijusi sajūta, it kā es atgrieztos mājās.

Svarīgākais