Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 19. līdz 23. decembrim

© Publicitātes foto

2.lapa

«Brīdis pirms jubilejas» ar Rēziju Kalniņu

Gatavojoties Dailes teātra aktrises Rēzijas Kalniņas apaļajai jubilejai, Mūzikas un drāmas telpa «OratoriO» (Sporta 2 kvartālā) piedāvā sarunas ar aktrisei nozīmīgiem cilvēkiem no bērnības līdz šodienai.

Katru dienu līdz pat Rēzijas dzimšanas dienai, kas būs 23. decembrī, «OratoriO¸«Facebook» un «YouTube» profilā var redzēt un klausīties sarunas ar kādu no aktrisei svarīgiem dzīves cilvēkiem. Kā pirmo sirsnīgā atmiņu sarunā ir iespēja satikt Krustmāti Lienīti jeb Lieni Lūsi, Rēzijas bērnudārza laika «mammu».

Vēl pie Rēzijas ciemosies Horens Stalbe, Agnese Zeltiņa (attēlā), Dace Micāne Zālīte, Ausma Kantāne, Inese Ozola, Orests Silabriedis un dzīvesbiedrs Ainārs Rubiķis.

Cikla «Brīdis pirms jubilejas» noslēgumā, 23. decembrī pulksten 21 tiešraidē no «OratoriO» notiks Rēzijas un viņas dvīņu brāļa mācītāja Krista Kalniņu dzejas lasījums no viņa jaunā dzejoļu krājuma «Niekkalbīša dzejoļu grāmatiņa».

Pirms tam - pulksten 17 - tiešraide no Vecās Ģertrūdes baznīcas dievkalpojuma.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Lasāmgabali

Kultūrvietā “Hanzas perons” pagājušās nedēļas nogalē norisinājās “Austras balvas 2024” pasniegšanas ceremonija, kas beidzās ar nelielu (daudziem pat lielu) pārsteigumu – par prestižās balvas ieguvējiem kļuva jau daudzus gadus nepastāvošā grupa “kuba”, kura šovasar izdeva pirms diviem gadu desmitiem radītus ierakstus. Kā tā? Pavērsim priekškaru.

Svarīgākais