TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

© Dmitrijs Suļžics/F64

5.lapa

Noskaidrojam: kurās pilsētās šoziem būs dārgākā apkure?

Oksana Džadana/F64

Šajā apkures sezonā lētākā apkure ir Aizkrauklē, kur par siltumu ir jāmaksā 35,45 eiro par megavatstundu. Tas ir teju divas reizes lētāk nekā Saulkrastos un Zvejniekciemā, kur apkures tarifs ir 69,98 eiro par megavatstundu.

Par siltumu dārgi šoziem būs jāmaksā, piemēram, arī Vangažos, Ropažu ciemā, Pastendē, Laucienē, Siguldā, kur maksa par apkuri pārsniedz 60 eiro par megavatstundu. Savukārt, lētākais siltums šosezon būs, piemēram, Piņķos, Ogrē, Rīgā, Ķekavā, kur maksa par apkuri nepārsniedz 40 eiro par megavatstundu.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) informē, ka šajā apkures sezonā par siltumenerģiju daudzviet Latvijā iedzīvotāji maksās mazāk. Tarifi šogad ir samazinājušies aptuveni 30% regulēto siltumenerģijas uzņēmumu, kas nodrošina vairāk nekā 75% no visas sabiedrisko pakalpojumu lietotājiem nodotās siltumenerģijas Latvijā. Visu rakstu var izlasīt šeit:

Noskaidrojam: kurās pilsētās šoziem būs dārgākā apkure?

Lasāmgabali

Acīs riesās laimes asaras, kad lidmašīna pacēlās no Rīgas lidostas skrejceļa. Es atkal braucu uz savu mīļo Itāliju. Austiņās skanēja dziesma “Chi vediamo a casa”, latviski tas nozīmē – tiksimies mājās. Vienmēr, kad braucu uz Itāliju, ir bijusi sajūta, it kā es atgrieztos mājās.

Svarīgākais