Neatkarīgā iesaka: TOP10 notikumi kultūrā no 27. jūnija līdz 3. jūlijam

© Publicitātes

7.lapa

Kamermūzikas koncerts «Déjà vu» «Ziemeļblāzmā»

Publicitātes

Piektdien, 3. jūlijā, pulksten 19 Kultūras pils «Ziemeļblāzma» kamerzālē notiks vokālās un kamermūzikas koncerts «Déjà vu», kurā piedalīsies solisti Evita Pehlaka (soprāns), Nauris Indzeris (baritons) un pianists Ventis Zilberts.

«Déjà vu» burtiskā tulkojumā no franču valodas nozīmē «jau redzēts». Gandrīz katrs ir kādreiz piedzīvojis sajūtu: šķiet, ka esam kādreiz tikušies - vai nu mūzikā, vai kādā dzīves situācijā, vietā, telpā, valstī -, tomēr šāda satikšanās nav notikusi.

Programmā iekļaujas vairāki žanri: gan solo dziedājumos, gan duetos ar klavierēm. Franču un itāļu romantiskie mūzikas dziedājumi spilgti iezīmējas operas žanrā, vācu un latviešu mūzika - operetē un kamermūzikā. Savukārt Amerikas priekšpilsētas dzīves ainas spilgti atainojas visiem zināmos komponistu mūziklos.

*Biļetes iespējams iegādāties Kultūras pils «Ziemeļblāzma» informācijas centrā, «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Lasāmgabali

Acīs riesās laimes asaras, kad lidmašīna pacēlās no Rīgas lidostas skrejceļa. Es atkal braucu uz savu mīļo Itāliju. Austiņās skanēja dziesma “Chi vediamo a casa”, latviski tas nozīmē – tiksimies mājās. Vienmēr, kad braucu uz Itāliju, ir bijusi sajūta, it kā es atgrieztos mājās.

Svarīgākais