Neatkarīgā iesaka: "Top 10" notikumi kultūrā no 6. līdz 12. jūnijam

© Publicitātes foto

7.lapa

Rūta Dūduma-Ķirse un Jānis Ķirsis «Randiņkoncertā»

Mārupes kultūras nams teju visas vasaras garumā ceturtdienās aicinās uz tematiskiem muzikāliem pasākumiem, un pirmais būs «Randiņkoncertu» cikls, kura ietvaros varēs baudīt Latvijā labi zināmu un iemīļotu mākslinieku pāru muzikālas performances. Vakaru bagātinās sirsnīgas sarunas par dzīvi, mīlestību, radošo darbību un, protams, mūziku.

Kad pēdējo reizi bijāt randiņā ar savu dzīvesbiedru, draudzeni, draugu vai sirdsāķīti? Pirms diviem mēnešiem vai 30 gadiem? Šī būs lieliska iespēja būt kopā un baudīt.

Ceturtdien, 11. jūnijā, pulksten 19 vakara viesi būs mūziķu pāris Rūta Dūduma-Ķirse un Jānis Ķirsis, kuri izdziedās džeza un skaistākās latviešu balādes, izbaudot mīlestības vārdus caur mūziku.

18. jūnijā pulksten 19 Mārupes kultūras namu ar savu klātbūtni pieskandinās basģitārists Roberts Rasa un dziedātāja Karīna Tropa.

Bet 2. jūlijā pulksten 19 «Randiņkoncertu» ciklu noslēgs ģitāras virtuozs Mācis Auziņš un laikmetīgās dejas princese Liene Grava.

*Pieteikšanās un biļešu rezervācija pa tālruni 67149864. Līdz 9. jūnijam noteiktais pasākuma dalībnieku skaits ir 25 personas. Sekojot līdzi aktuālajai informācijai, mainoties valstiski pieņemtajiem ierobežojumiem, pasākumā uzņemto personu skaits var tikt mainīts.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Lasāmgabali

Kultūrvietā “Hanzas perons” pagājušās nedēļas nogalē norisinājās “Austras balvas 2024” pasniegšanas ceremonija, kas beidzās ar nelielu (daudziem pat lielu) pārsteigumu – par prestižās balvas ieguvējiem kļuva jau daudzus gadus nepastāvošā grupa “kuba”, kura šovasar izdeva pirms diviem gadu desmitiem radītus ierakstus. Kā tā? Pavērsim priekškaru.

Svarīgākais