Neatkarīgā iesaka: "Top 10" notikumi kultūrā no 6. līdz 12. jūnijam

© Publicitātes foto

6.lapa

Aivara Hermaņa melodijas Rojā

No 6. jūnija Rojas brīvdabas estrādē notiks vasaras koncertu cikls «Tiekamies Rojā», ko šovakar pulksten 19 un 21 atklās ar koncertu «Aivara Hermaņa soloprogramma».

Tā būs saruna starp mākslinieku un skatītāju, skaistas melodijas, jūras gaiss un priežu smarža, bet vakara noslēgumā - saulriets jūras krastā.

«Aivara Hermaņa soloprogrammas» koncertā skanēs instrumentālās kompozīcijas no solo albumiem «Mans laiks», «Liepājas iela», «Bague duo», kā arī pasaulē populāras melodijas aranžējumos ģitārai.

Kā profesionāls mūziķis Hermanis ir spēlējis ansambļos «Suvenīrs», «Tip-Top», «Modo», «Opus», «Remix», Raimonda Paula ansamblī, Latvijas Valsts televīzijas un radio orķestrī, Gunāra Rozenberga bigbendā, orķestrī «Stabu ielas džess», Laimas Vaikules grupā un citos mūzikas projektos. Piedalījis daudzu skaņu ierakstu tapšanā, rīkojis pasaulē populāru mūziķu koncertus un festivālus Latvijā un ārvalstīs. Hermanis joprojām muzicē dažādos mūzikas projektos, lasa lekcijas mūzikas menedžmentā Latvijas augstskolās un strādā par konsultantu «Arēna «Rīga»».

*Koncertciklā «Tiksimies Rojā» 20. jūnijā uzstāsies dziedātāja Aija Vītoliņa. Šovasar estrādē būs aplūkojamas arī dažādas izstādes. Pirmā no tām būs keramiķes Sanitas Mickus izstāde «Keramika citā gaismā».

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Lasāmgabali

Kultūrvietā “Hanzas perons” pagājušās nedēļas nogalē norisinājās “Austras balvas 2024” pasniegšanas ceremonija, kas beidzās ar nelielu (daudziem pat lielu) pārsteigumu – par prestižās balvas ieguvējiem kļuva jau daudzus gadus nepastāvošā grupa “kuba”, kura šovasar izdeva pirms diviem gadu desmitiem radītus ierakstus. Kā tā? Pavērsim priekškaru.

Svarīgākais