Komentāri: "Progresīvo" jauniete Marta Bogustova auro mītiņā pret Izraēlu Briselē, Viņķelis tajā esot nokļuvis nejauši

Rima Solis

Ir vien taisnība, ka barbarims no ārpuses nevar nodarīt neko, ja nerod atbalstu iekšpusē. Romas impērijas izlaidība, Izraēlas nolaidība un Latvijas "aplaidība" ar visām piedāvātajām laikmetīgajām sērgām. Varbūt skaļi papētīt "progresīvo" faktisko elektorātu,lai latviešu jaunatne kādu brīdi pastaigā ar "aiņainām" sirdsapziņām? Bogustovai šī publikācija varētu būt visai terapeitiska. Būtu vērts ar attiecīgiem jautājumiem spārdīt Saeimā tikušos progresistu mērgļus, ministrus u.c. reptīļus ik dienas. To balamutīgo žurnālistu - tētiņu, gan nav jātaupa! Visticamāk vēlēšanās arī pats par tiem balsoja!

24.okt 2023 Atbildēt
12metode

Vienmēr esmu atbalstījis "PRO" kopš to

dibināšanas, jo tā cīnās pret senīlismu un prastumu Latvijas politiskajā vidē.

24.okt 2023 Atbildēt
Roberts Cipulis

Varbūt tā bļāvēja lai aizbrauc ciemos uz gazas sektoru?! Tur arī auros.tikai vēl skaļāk.)))

24.okt 2023 Atbildēt
IMIK

Kaut kādā ziņā primitīvs raksts. Valdība bļauj par Izraēlu jo tai uzbrūk, Marta par Palestīnu, kas uzbrūk. Vai man primitīvi jāsaprot ka jābļauj vienmēr tā kā valdība bļauj, vai arī vienmēr primitīvi jābļauj pret tiem kas uzbrūk? Nav skaidrs, jo liekas ka tāpat vien taču neviens nevienam neuzbrūk. Pie tam runā ka Palestīnai esot solīta sava valsts bet nav iedota? Kaut kāda šmaukšana ir bijusi? Žurnālists nekādu sīkāku informāciju nedod. Kā lai cilvēks kurš nav sekojis notikumiem Tuvajos Austrumos līdzi vispār lai saprot par ko te būtu jābļauj?

24.okt 2023 Atbildēt
Rima Solis

ANO 1947. gada rezolūcija paredzēja "iedot", gan vieniem, gan otriem. Tie vieni savu paņēma, bet tie otri - nē, tikai tāpēc, ka tika iedots tiem vieniem. Un, gāja ar karu! Ne vieni paši, bet lielā masā, un dabūja pa purnu no tiem vieniem. Tā viņi turpina līdz pat šodienai. Nav šaubu, ka atrausies arī šoreiz. Interesantāks šķiet tavs "esot"! Ja lakstīgalu pļūte tev mīļa, pārcelies ar komentāriem tur! Gan jau, ka kiriļicu pieproti labi?!

24.okt 2023 Atbildēt
grigorijs atbilde Rima Solis

Varbūt tā vienkārši truli melot nevajadzētu ! Ne negribēja, bet cionisti nepieļāva. Nakba ir kas ? Palestīniešu šūpļa dziesma? Palasi varbūt kādreiz ANO rezolūciju par divu valstu veidošanu, kas tajā rakstīts , un ko cionisti atteicās pildī. 1948.gada ANO ziņojums par Deirjasinu""...(3) Sieviete un bērni tika izģērbti, sastādīti rindā, fotografēti un pēc tam nokauti ar automātisku šaušanu,....(9) Starptautiskā Sarkanā Krusta pārstāvis, kurš apmeklēja Deir Jasinu 11. aprīlī, esot teicis, ka vienā alā viņš redzējis aptuveni 150 arābu vīriešu, sieviešu un bērnu ķermeņus, savukārt cietoksnī atradās vēl 50 līķu. ..."Tādu ciemu bija tūkstoši! Un patiesi domā, ka cilvēki aizmirsa etniskās tīrīšanas, kuras veici ebreji nelikumīgi ieņemtajās teritorijās?

24.okt 2023 Atbildēt
IMIK atbilde Rima Solis

Principā jau, ja viens neņem tad otram arī nevar dot. Nu bet tā, es saku ka galīgi neesmu lietas kursā un nebļauju ne par vienu, jo kā rādās tur tiešām nav vienkārši. Pie galējas pārliecības Latvijai gan diez vai vajadzētu pieturēties jo no galējas pārliecības vairāk var iznāk krist. Pa vidu, pa vidu vairāk turēties jo ne jau Latvija tur ko risinās.

24.okt 2023 Atbildēt
Rima Solis atbilde grigorijs

Nu, "grigorijs" ir zināms kā kremlinu atrauga. Par to nav strīds! Ceru, ka savus murgus spēsi pamatot ar ko vairāk, kā "palasi"?! Un foto paķer līdzi! Būs interesanti;)

24.okt 2023 Atbildēt
Rima Solis atbilde grigorijs

Starp citu, Grigorij, jēdziens "cionisti" ir sovjetu radīts un daudzo Aukstā kara desmitgažu laikā intensīvi kultivēts. Tu esi nelietīgs idejiskais pēctecis. Vienīgie, kas tolaik kaut ko gribēja "nepieļaut", ir tevis mīļoto Staļina komunistu slepkavas, kuru līķi arī palika Palestīnā.

24.okt 2023 Atbildēt
Pārdaugavs atbilde grigorijs

Visi arābi Izraēlā uzturas nelegāli, tādi paši okupanti kā krievi. Lai cik paaudzēs viņi šeit un tur dzimtu, viņi tik un tā ir okupanti. Šis tituls ir mantojams. Vienīgā izeja ir katrai tautai dzīvot savā zemē.

24.okt 2023 Atbildēt
Eriks Apse atbilde Rima Solis

Beidzot viens pareizs komentārs. Patiešām, tā vietā lai būtu divas valstis- Izraēla un Palestīna, musulmaņi atteicās no Palestīnas un kopā uzbruka Izraēlai, kas tos debilos čurbānus sakāva. Bet tiem, kas tos slepkavības integristus aizstāv, novēlu braukt tur dzīvot. Īpaši tādām aitām kā Bogustova. Irāna viņu jau gaida.

24.okt 2023 Atbildēt
grigorijs atbilde Rima Solis

imeu.org/article/quick...estinian-nakba

www.un.org/unispal/docum...insert-211346/

www.aljazeera.com/opinions/2023...s-true-justice

1975. gada 10. novembrī ANO ģenerālā asambleja oficiāli apstiprināja rezolūciju (ANO izdotā rezolūcija Nr. 3379), kas pielīdzināja cionismu rasismam, apzīmējot to kā "rasisma un rasu diskriminācijas formu"

24.okt 2023 Atbildēt
grigorijs atbilde Pārdaugavs

Palestīna ir palestīniešu zeme. Nav tādu Izraelas okupēto teritoriju? Ja atbalstam Ukrainu, vari pastāstīt -kādu militāro palīdzību Latvija sniegusi šo teritoriju cilvēkiem? Cilvēki cīnās ar okupantiem ar tādiem līdzekļiem, kādi pieejami. Ja Ukrainai tiesības dot triecienus pa Krievijas, kā iebrucējas , teritoriju, kāpēc šādas tiesības, tavuprāt, nevar būt palestīniešiem?

24.okt 2023 Atbildēt
Pārdaugavs atbilde grigorijs

Nav tādas palestīnas. Tas ir izdomāts termins. Izraēla, Jūdeja, Samārija u.c.. nav tādu palestīniešu- tie ir arābi, kas iebruka izraēlā pēc tā nelieši muhameda impērijas izveides(halifāts) tieši viņi izdzina jūdus no viņu zemēm, viņi ir okupanti. Tāpat kā visi viņu pēcteči. Lai žīdiem veicas atbrīvot Visu savu zemi. Un nāvi visiem okupantiem.

24.okt 2023 Atbildēt
IMIK atbilde Pārdaugavs

Nu bet, kāpēc tad to Palestīnu nevarētu izveidot? Kāda jēga zīlēt kurš ir kura okupants ja daudz vieglāk ir noteikt kādās teritorijās katrs tagad dzīvo? Un pēc tā tad arī veidot valstis?

24.okt 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns atbilde IMIK

Lai izveidotu valsti, veidotājiem jāsasniedz ļoti augsts kultūras, intelekta potenciāls....Palestīnas valsts nav izveidojusies tādēļ, ka nav vajadzīgais intelektuālais līmeni, lai šo valsti izveidotu, noturētu, koptu un veidotu! Palestīnas valsts izveidošana- tā ir utopija!

24.okt 2023 Atbildēt
IMIK atbilde Guntis Akmeņkalns

Nu bet, ar tādu pieeju ka Palestīnas valsts ir utopija arī jebkāds miers tur ir utopija. Jautājums tad ir vai to mieru tur, te vispār kādam vajag. Ja vajag tad taču jāmaina pieeja problēmai uz tādu kas dod rezultātu. Tas ir, varbūt ka utopistiem šajā jautājumā vienkārši jāiet mājās?

24.okt 2023 Atbildēt
Pārdaugavs

Kad visi cilvēki dzivos savā zemē, tad vairs nebūs tādu karu. Vislabāk būtu ja visi to pieņemtu un tā arī darītu- kas svešs, aizbrauktu prom uz senču dzimteni, vai kur pieņem. Brīvprātīgi.

Visi konflikti, negācijas, emociju izvirdumi ietu secen abām pusēm un šāda brīvprātīga izbraukšana varētu radīt cieņu un varbūt pat ko mainīt.

24.okt 2023 Atbildēt
Pārdaugavs

Ļoti labi būtu, ja pasaule palīdzētu gazas arābiem atrast jaunas mājas un ar tiem slepkavniekiem- hamas utml. Izraēla pati zinās ko darīt, galvenais- netraucēt.

24.okt 2023 Atbildēt
IMIK atbilde Pārdaugavs

Amerikas baltie brauks atpakaļ dzīvot uz Eiropu? Jeb vispār visi kopā dosies atpakaļ uz Āfriku, uz cilvēces pirmsākumiem?

24.okt 2023 Atbildēt
IMIK

Kas attiecas par Valdības vienotu nostāju. Jautājumā par Ukrainu neviens, ne tikai no valdības bet vispār pat iepīkstēties nedrīkstēja pret Ukrainu. Kas izrādās tagad? Pašā ES nav vienotības. Tad kāpēc atkal tiek uzstādīti tādi kategoriski uzstādījumi kurā pusē katram jāstāv? Latvijai kā mazai valstij kāpēc vienmēr jāstājas galējās pozīcijās. Kāpēc Latvija nevēlas stāvēt kaut kur pa vidu, tas ir tur kur, kā sakās, taisnīgums ir visbiežāk meklējams?

24.okt 2023 Atbildēt
Ādolfs Nāks

Kas tur ir okupants? Vikipedija ===Sešu dienu karā Izraēlas karaspēks guva strauju uzvaru un okupēja Sīnāja pussalu, Gazas joslu, Rietumkrastu, kā arī Golānas augstienes===

24.okt 2023 Atbildēt
Rima Solis atbilde Ādolfs Nāks

Secīgi, lūdzu! Kas, ko, kāpēc, par ko utt. Citādi tu neko vairāk nepaud, ka bez konteksta saukļus. Tu iederētos pārītī ar Bogustovu tīni?!

24.okt 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Jauniete Marta, Bogustova meita, bļauj pēc taisnības...jā, garlaicīgi Latvijā, te viss tik sakārtots, var aizbraukt uz Briseli izbļaustīties ...Progresīvajos mums visas tādas superaktīvas jaunietes, kurām sirdis pilnas par netaisnībām pasaulē? Kādēļ gan viņas nestājas Palestīnas atbrīvošanas armijā, Latvijas likumi neaizliedz! Tēvam Bogustovam līdzjūtība, meita vēl daudz "prieka" sagadās!

24.okt 2023 Atbildēt
Kоments

Kā to lai ņem.. Izraēlas pirmā premjere Golda Meira, arī bija piedzimusu Palestīnā un bija šīs valsts pilsone. Kad briti uztaisīja Izraēlu, Palestīna tika likvidēta un līdz pat šai dienai, turienes arābi, cīnās par savu toreiz neiegūto neatkarību.. Izraēla, tā bija Cionas kalna piekritēju ideja, bet bija arī citas, pat nodibināt ebreju valsti vienā Polijas daļā, kurā tie dzīvoja sen un kompakti. Palestīnieši cīnās un tādēļ skaitās teroristi, bet kas tādā gadījumā, bija latviešu nacionālie partizāni..? Laikam jau bandīti un tagad pat teroristi, par kādiem tādus cīnītājus mēdz saukt jau mūsdienu modernajā terminoloģijā..?

24.okt 2023 Atbildēt
grigorijs

1920 gadā Ļeņins aizņēmās Rokfellera bankā 500 miljonus dolāru uz 25 gadiem, garantēja ar Krimas pussalu. Rokfellers mudīgi sadrukāja un notirgoja akcijas, kurā apsolīja Krimu.1945 gadā Jaltas konference, Rūzvelts memuāros pēcāk rakstīja-gribēju redzēt mūsu jauno teritoriju. ASV gasdeps plānoja šajā teritorijā veidot ebreju valsti.Staļins jeņķus apspēlēja- pateica, ka naudas nav , Krimu iekļāva Ukrainas sastāvā. Ķecerīga doma-varbūt tapēc amerikāņi tā spiež , ka Krima jāatkaro...akcijas sapirktas, bet ieguvumu nav, a tā gribās.

24.okt 2023 Atbildēt
Andris Bite

Golda Meira dzimusi Kijevā. Derētu zināt tādu vienkāršu lietu, lai kāds ņemtu nopietni turpmākās rindas jūsu komentārā.

26.okt 2023 Atbildēt
Anita Ruža

Rādās, ka tai Martai vajag vienkārši sakarīgu job*ru, nebūs laika suncīti mīcīt un uz mītiņiem skraidīt.

24.okt 2023 Atbildēt
Pārdaugavs

Domā, visas kaites no seksa trūkuma? Šeit ir deformēta psihe, ar draudziņu vien, te būs par maz.

24.okt 2023 Atbildēt
Janis Bērziņš

Labāk jau apses mietu ,un pārējiem " ne..progresiviem" tāpat.....

24.okt 2023 Atbildēt
kuka

Izdkatās, ka bienai daļai ļaužu tikai ebreji ir cilvdki, prējie tagad jau kādi 5000 palestīniešu , no kuriem vismaz puse ur bērni un sievietes nav upuri, jo nav cilveki. Tālu tiksiet, biedri. Tā līdz ādolfam vairs nav tālu. Malacus meitene, ka protestēja. Pret noziegumuem oret cilveci ir japroteste. Un tas nenozime, ka tā tiek atbalstiti tie cilvekedaji.

24.okt 2023 Atbildēt
kuka

Vispar man kauns, ka esmu latviete, jo šitie slepkavu atbalstaitaji ar dubultajiem standartiem tak laikam ari ir latvieši. Tfu !

24.okt 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Ģeopolitikas pētījumu centra direktors un Vidzemes Augstskolas prorektors Māris Andžāns intervijā portālam Jauns.lv pauda cerību, ka no milzu defekta nākotnē varētu izveidoties arī kāds efekts. Būtu ļoti labi, ja varētu atrast risinājumu, kā var miermīlīgi sadzīvot gan Izraēla, gan provizoriskā Palestīnas valsts un citas arābu valstis;

----------------

Naivums, kur tu rodies? Kā šādi naivuļi tiek tais amatos?

24.okt 2023 Atbildēt
viesis

O.K. neesmu tuvo austrumu speciālists, bet viens ir skaidrs- ar tādu masu slepkavošanu, kādu veica HAMAS, savu taisnību nav iespējams pierādīt. Viņi paši sevi nostādīja ārpus likuma un tādas Bogustovas tikai parāda savu asinskārību, atbalstot šādu pasākumu. Tas nav risinājums, pēc noklusējuma. Starp citu, ja Bogustovas jaunkundze ir visiem zināmā žurnālista meita, tad par viņas aktivitātēm nav jābūt pārsteigumam. Arī Bogiustovu vecāko normāliem cilvēkiem ir grūti klausīties. Kā izteicās viens paziņa- Bogustovs ir komjaunietis no matu galiņiem līdz papēžiem........

24.okt 2023 Atbildēt
Lauris

Progresisti blamējas un blamējas arvien vairāk - "Latvijas valodā" sakot.

24.okt 2023 Atbildēt

Komentēt