Komentāri: Politiskā tirgošanās turpinās. "Lielais darījums" vēl nav panākts

Inocents

Ha - jā, ar valsts nodevēju (no Vienotības) centīgajiem pūliņiem latviešu tauta paātrināti nobriedīs viedajām Hermaņa idejām. Prozit!

29.aug 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

NRA ir politiska ateja, un joprojam nevat samierinaties ar jauno Latvijas valdibu un Hermanis ir tikai viens brivdomatajs un izsaka tikai savu personisko viedokli.

29.aug 2023 Atbildēt
Andris Avots

Tieši jūs, MD, esat politiskā ateja Latvijā, un tādus MD/līdzīgos vajag sist ar sūdainu koku, vaņka pidarast dzelme!

29.aug 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme atbilde Andris Avots

Zajebala tu debilas neta pidars Andris Avots un beidz neta murgos savus debilos murgus.

29.aug 2023 Atbildēt
jānis

Tās partijas, kuras strādās valdībā kopā ar ZZS, būs līdzvainīgas valsts izzagšanā.

29.aug 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

Un ko tev neta pidaram Ivanam ZZS ir ka ko nozadzis un neta pidara Akmenkalna slimie neta murgi visiem ir pie viens vietas.

29.aug 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Ja JV paņems Progresīvos koalīcijā, tad jau garantēti JV vairs netiks pārstāvēta Saeimā, proti, Progresīvie izspiedīs JV no politikas, aizstās JV. Nav šaubu, Progresīvie kreisi līdz riebumam, bet dažreiz viņi uz lietām skatās ar tīrāku skatu, godīgāk par samaitāto JV. AS puse, ja ne visi, ir daunīši pluss nelieši., bet kur gan tādi nav? Tu cilvēks nospļauties nevari, lai kādam partijniekam, būtībā daunim, netrāpītu ģīmī!

29.aug 2023 Atbildēt
viesis

Mjā, mēs varam just līdzi vieniem, varam just līdzi otriem, bet tas, ka valsts un sabiedrības intereses šajā tirgū ir pēdējā vietā, ir neapstrīdams fakts :((((((((

29.aug 2023 Atbildēt
Arturs Ozols

Atļaušos jautāt , ko mūsdienu Latvijas politikā nozīmē "Lemberga faktors" . Skaidrojiet atsevišķā rakstā ! Citādi šo paveco un parasti slimo , tiesājamo pensionāru ,turklāt cilvēku , kuru sankcionējušas ASV , nekādās politiskās nodarbēs neredzu . Tas ,ka zemnieki viņu "uzsauc" par MP kandidātu , vairāk par vārdiem nav ,jo nekad nekāds MP viņš nebūs . Tad par ko runa , turoties pie šī vīra svārku stērbeles ?

30.aug 2023 Atbildēt

Komentēt