Komentāri: Sergejs Karaganovs draud Eiropai ar kodoltriecienu, lai "salauztu Rietumu gribu"

Juris

Ļoti labs raksts Ben.bet neatbildēji uz pašu galveno.tatad Tu gribi,lai ASV atbild ar kodoltriecienu hipotetiskai taktisko kodolietoču pielietosanai no Krievija puses?Tu pats apzinies,ka tad ir viss.Tu nepaslepsies pagrabā.arī Tu Ben būsi miris!tad iesledzat visi galvu-tiešām esat gatavi mirt?esat gayavi likt uz altāra savus bērnus?dēļ kau kadad Ukrainas.dēļ kaut kadas Krievijas vai dēļ sūda ASV?tad tiešām esat slimi

17.jun 2023 Atbildēt
Madris

Pamācies vēsturi. Krievija turpinās eskalāciju, kamēr netiks apturēta. Nezinu, kādā veidā, bet jo vēlāk, jo sliktāk pārejai pasaulei. Arī kodolieroči var tikt lietoti. Neiet runa tikai par Ukrainu.

17.jun 2023 Atbildēt
Juris atbilde Madris

Pedējos 30 gados eskalaciju veic tikai ASV.protams dara to gudrāk-caur apversumiem sagrābjot valsts varu.un pasniedzot to kā tautas gribu.pec laika izvietojot tajā valstī savu armiju.krievi to pašu dara rupjāk-arklāti iebrūkot ar militaru speku

17.jun 2023 Atbildēt
Madris atbilde Juris

Protams, ASV nav nekādi svētie. Bet šoreiz iet runa par Krieviju. Salīdzini dzīves līmeņus.

17.jun 2023 Atbildēt
Juris atbilde Madris

Esi celojis pa ASV,lai varetu salīdzinat?

Bet ne par to stasts-vai esi gatavs likt uz altara savu bernu dzivibu atomkarā.pats tak saproti ka visi aizied bojā.tas ir labak mirt atomkarā neka piekapties krieviem?

17.jun 2023 Atbildēt
skatsnomalas atbilde Juris

Kas tas krievs tāds ir, ka viņam kādam būtu jāpiekāpjas? Pasaules naba?

17.jun 2023 Atbildēt
Valdis Dannenbergs

Tieši tādu reakciju, kā Jūsējā, krievi vēlas arī no Rietumiem.Jūs nepazīstat krievus. Viņi savā atpalicībā vienmēr vainojuši citus. Krieviem, atšķirībā no Japānas, nekā netrūkst, bet viņi , vienkārši, nespēj apsaimniekot savu 1/5 pasaules sauszemes ar visām iespējamām dabas bagātībām. Vaina ir viņu mentalitātē un to neviens neizmainīs.Šī nespējas apziņa arī rada naidu pret Rietumiem un vēlmi tos iznīcināt Nekas cits.

18.jun 2023 Atbildēt
Sandra Kaufmane

Kas Tu esi, ja neproti dažus teikumus uzrakstīt bez šausmīgām kļūdām....

19.jun 2023 Atbildēt
Madris

Nekā jauna. Savā laikā, ko vecākā paaudze atcerās, Hruščovs draudēja pasaulei. Arī mums PSRS iedzīvotājiem solīja gaišo komunismu. Populārs bija dzejolītis. Tur kur bija amerika, paliks vieta plika, Krievi bariem turpu bariem brauks, un par rodinu to sauks. Vienīgi slikti, ka jaunajai paaudze par to neko nestāsta. Tā audzina infantīlismu, kas var rūgti atspēlēties.

17.jun 2023 Atbildēt

Komentēt