Komentāri: Latvijas valsts degvielas rezervju pirkšana izrādās autobraucēju krāpšana

janis

Arni , nevajag tēlot žurnaļugu - nav krāpnieka - nav krāpniecības. Protams, krievai, pabraukāt komandējumos pa Europu un pārbaudīt degvielu nav slikta shēma, bet tā jau visa latviešu ārlietu esence - valsts ta šiem izdevusies.

18.jan Atbildēt
Kalamburs

Marci, tu?

18.jan Atbildēt
labus

. Izeja ir jau sen aprobēta un praksē pārbaudīta - kara komunisms. Strādā ja ir "apzinīgās masas". Tāpēc jau jenoti cenšas atbrīvot teritoriju no latviešiem un praktiski iznīdēt [sabiedrisko? ] žurnālistiku ..

18.jan Atbildēt
Diana Mikelsons

Padoma ,cik daudz iesaistitu personu saja afera!! ,ka tad bus-kad Latvijai bus nepieciesamas sis te-rezerves,kuras ir vai nav glabajas-citur nevis Latvijas teritorija glabat svesas majas nevis saveja -tas gan labi izdomats?ne parbaudit var jeb parbauditajs ari barojas no sis siles un ja kas- vai ,citam valstim nevajadzes tas rezerves? jeb tad tas Latvijas rezerves jeb bus sen jau izlietotas .. un "ker veju.." .?

18.jan Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Cietumā nevienu neliks? Kurs pirmais un kad iebļāvās, ka Latvijai ārvalstīs jātur "rezerves" ? Tas bija Godmanis? Kurš izdomāja šo muļķību?

18.jan Atbildēt
Ādolfs Nāks

Cik saprotu, rezerves, ja tādas ir, atrodas aiz Suwalkiem. x stundā tas koridors ar 2 šosejām, visticamāk nebūs izbraucams. Tātad kārtējā simtiem mio afēra no paša sākuma. Visas jau vairs nevar atcerēties, Bankas Baltija, Parex , Krājbanka, Latvenergo 3 miljoni jau vispār liekas smieklīga summa, Digitālā TV, OIK, bandītu bari VIDā, muitā, unkastiknevēl. Brīnums, kā latviešu tauta to visu vēl spēj nofinansēt.

18.jan Atbildēt
Pontons Pontons

Kāpēc jābūt vienam lielam rezervju glabātājam? Pilnīgi pietiktu, ka pietiekami lielam skaitam mazo būtu pienākums turēt garantētu apjomu valsts rezervju vajadzībām un šo daudzumu var mierīgi laist apritē, visu laiku papildinot ar jaunu.

18.jan Atbildēt
IMIK

Nu bet, ja mums ir problēmas visās nozarēs un visās jomās, nevar taču būt tā ka degvielas rezervju glabāšanā pēkšņi nav nekādu problēmu. Ja visur problēmas tad visur, bez izņēmumiem.

18.jan Atbildēt
Kalamburs

Virsraksts mazliet maldinošs, jo apkrāpti ir ne tikai autovadītāji, bet visa sabiedrība kopumā.

Kārtējā smalkā valsts apzagšanas afēra, par kuru neviens pie atbildīgas saukts netiks, jo Latvija ir SNB "Latvija", kur saīsinājums ir Sabiedrība ar Neierobežotu Bezatbildību un "visi papīri" tak ir kārtībā. Bet tas, ka reāli jau nekā nav un nekas nav kārtībā, tas "konkurētspējīgo" algu saņēmējus maz uztrauc, jo piķītis tak nāk!

18.jan Atbildēt
Edzus Zvejnieks

Tauta ir ,,apčakarētra,, par simtiem miljonu eiro, bet vainīgo nebūs, jo tad būtu jāsēž daudziem politiķiem un ierēdņiem.

18.jan Atbildēt
Aleksandrs Bindemanis

Neatkarīgā, vienmēr ar interesi lasu jūsu rakstus. Labāk nekā bezzobainie apollo vai delfi. Paldies.

18.jan Atbildēt
braucosais

X stundā loģistika visa nepieciešamā pigādej būs saražģita vai neiespējama bet pat tik daudz nejēdz

19.jan Atbildēt

Komentēt