Komentāri: Kurš uzvarēs Ukrainā, tas dabūs Baltiju

jānis

Slava Ukrainai! Fašizm ne proidjot!

17.sep 2023 Atbildēt
Ivars

Tu debils piedzimi,jeb tevi šādu pasūtījumu rakstu autori pataisīja.Ieslēdz loģisko domāšanu,kam domāti šādi drukājumi?Tieši tā,tādiem kā tu.Tāpat kā ar covidafēru,stambulas konvensiju.Kur raksti par kādreiz plaukstošajām austrumu valstīm?Nav,jo redzi tādiem kā tu, tas nav jālasa.

17.sep 2023 Atbildēt
Juris Liepiņš atbilde Ivars

Nu Ivars, kas Ivars, neko pielikt, ne ko atņemt, kāds neizglītots piedzima, tāds arī neizglītots palicis ...

17.sep 2023 Atbildēt
Kоments

Tas būtu pavisam labi un Balija īstenībā nav nekāda rietrumu civilizācija, kā paši to varam visu laiku te redzēt.. Krievija tad būtu īsta un cienīga pērle, varenās Baltijas Impērijas vainagā, jo tā slavenā Marta, nebija neāda latviete, bet gan adoptets poļu bāra bērns, kuras vecāki bija miruši no mēra. Vajadzētu vēl Krieviju pārliecināt, ka nevajag draudzēties ar korejiešiem un citiem no austrumiem, bet ir laiks atgriezties savas mātes Baltijas siltajā klēpī.. ! Vienādi, vai arī otrādāk būs, bet tā tas var pilnīgi ticami notikt ar mums.. Latviešiem gan to nevajadzēja svētdienā stāstīt, jo viņi var arī nesaprast savu patreizējo un vinotaļ skarbo situāciju. Viena lieta gan ir skaidra, ka ukraiņiem karu vnnēt, nav praktiski nekādas izredzes bez tiešas visu Eiropas valstu armju palīdzības, bet tad tas jau būs cits karš un pavisam citi būs arī upuri..

17.sep 2023 Atbildēt
Sarma Štrausa

Arni Kluini, man ir kauns Tavas latviešu valodas skolotājas vietā. Bet varbūt esi 'mākslīgais intelekts'? Pēc sakarīga vēstures izklāsta tas arī neizskatās. Jo,kam te Golfa straumes pieminēšana?

Tad vēl par Katrīnu I - viņas tiešie pēcnācēji taču līdz 1917.gadam neizdzīvoja...

17.sep 2023 Atbildēt
Juris Liepiņš

Man atkal kauns par tevi, Sarma Štrausa, kritizēt jau visi gana naski, bet ko tu pati esi tādu līdzcilvēkiem "acīm redzamu" paveikusi?

17.sep 2023 Atbildēt
Māris Jānis Vasiļevskis

Izdzīvoja gan. Pēteris-3 ir Martas mazdēls (no meitas Annas). Un Pāvils laikam tomēr ir P-3 dēls, ne no Saltikova.

17.sep 2023 Atbildēt
V ilis Gutmanis

Smieklīgi ka vēsturiskos faktus cenšās intrpretēt no mūsdienu redzes viedokļa. Vai pareizāk būtu teikt no ASV izdevīgā redzes viedokļa. Ja kāds iedomājās ka Baltijas teritorijas ir dikti nepieciešamas Krievijai tad viņš dziļi šāubās. Tas kas šājāš teritorijās ir izdarīts pēējo trīšdesmit gadu laikā ir padarijis viņās par tāām piedzīvotājām. Kad rietumi dēļ savas iedomības iegrims atkal depresijā šīs teritorijas pāŗstāš būt vajadzīgas un vienkāŗši pāŗvērtīsies par tādām izdzīvošanas zonām. Tas kas nemāk normāli sadzīvot ar kaimņiem ir lemts iznīcībai , ko uz doto brīdi spilgti atspoguļo notikumi Ukrainā. Kur Kijevas režīms izmanto savu tautu kā malkas pagales lai izraisītu ugunsgrēku Krievijā. Diemžēl nekas nesanāk un tie rietumnieki kas sākumā aktīvi atbalstija Kijevas režimu tagad sāk no tā norobežoties.

17.sep 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Interesants raksts, kuru grūti lasīt smagās valodas dēļ.

17.sep 2023 Atbildēt
braucosais

Papētat kam šis karš ir vajadzīgs , izdevīgs

17.sep 2023 Atbildēt
V ilis Gutmanis

Tur pat pāŗāk nepētot skaidri ir redzamas ASV intereses. Eiropas valstis savu bruņojumu nosūta Ukrainai lai tā turpinātu militāro konfliktu ar Krieviju lai vaŗētu piedāvāt savus ieročus un iedzīt ES valstis atkarībā no savas ekonomikas. Jo lai atjaunotu militāro potenciālu ir nepieciešami milzīgi līdzekļi ko ASV ar labvēlību piešķirs eeiropai lai tā uzturētu brūkošo ASV ekonomiku.

17.sep 2023 Atbildēt
Janis Jansons

Raksts nožēlojams.Kurš uzvarēs ?Tas nav noslēpums.Starp uzvarētājiem nebūs ne ASV ar saviem vasāļiem,ne Zeļenska rokaspuiši.Ja kads ir piemirsis var paskatīties kā beidzās karš Afganistānā.

17.sep 2023 Atbildēt
brīvdomātājs

...pie raksta subjektīvi - objektīvas interpretācijas :) "pletīzera' līmenī ... "Dievs ir, bet teikt, ka es ticu Dievam - tā jau būtu Dieva zaimošana" (H.Heine, vācu žurnālists, dzejnieks)

17.sep 2023 Atbildēt
brīvdomātājs

pielikums pēc stundām: : Kungi komentētāji ...rakstu veido izklāsta daļa un virsraksts ...varbūt paliksim katrs pie sava skata - kas ir akcents domai !

17.sep 2023 Atbildēt
Jens Zvirgzdgrauds

Raksts acīmredzot pretendē uz oriģinalititāti vai pravietošanas lauriem. 18.g.s. Ziemeļu karā Dānija, Saksija, Polija un Krievija vērsās pret Zviedriju. Vai tādu situāciju var un vajag salīdzināt ar mūsdienām, kad Krievijai nav sabiedroto Eiropā? Dānija, Polija un Saksija neko daudz neieguva, kaut arī savus resursus karodamas bija krietni noplicinājušas. Ja Zviedrija kopā ar Osmaņu impēriju būtu rūpīgi saplānojušas un saskaņojušas darbības pret Krievijy un Osmaņi nebūtu bijusi aizņemti citur, Krievija nebūtu tā izpletusies. Bet raksta autors vienkāršu lietu vietā tēlo baigo Patkulu un mēģina vīt intrigas lasītāju izklaidei.., Patkuls beidz karjeru uz moku rata. Tā iet, kad ir vīzijas, bet trūkst reālisma.Cerēsim, ka Neatkarīgās autoriem neklāsies tik pat plāni, kā Patkulam.

17.sep 2023 Atbildēt
EDGARS

Bez Patkula vēl bija Šeremetjevs ar vīziju. "Svarīgi ir tas, ka tad, kad Livonija sabrūk jeb padodas dažādām varām, šejienes vācieši padošanās līgumā panāk ierakstu, ka šeit dzīvo viena tauta ar vienu valodu. Un tie ir vācieši. Bet 1710. gadā, kad padošanās līgumu jau raksta Šeremetjevs, vācieši arī grib ierakstīt šos pašus vārdus par vāciešiem kā vienu tautu ar vienu valodu, taču tas viņiem vairs neizdodas, tāpēc šajā padošanās līgumā jau figurē latvieši." Arnis Terzens: 'Mēs esam tādi neērti Eiropai'; saruna ar Ritu Grāveri (Delfi)

17.sep 2023 Atbildēt
Inocents

.....cerēsim, ka Jums un visiem arī ne.

19.sep 2023 Atbildēt
Madris

Ja skatās no tālās perspektīvas, tad tiek sagatavota teritorija Afrikas un Dienvidāzijas iedzīvotāju izmitināšanas. Savā laikā jau Kadafi piedāvāja ebrejiem apmesties maz apdzīvotās teritorijās pašreizejo Baltijas valstu teritorijās. Toreiz tas noklusa, bet tagad tas var atgriezties ar melnādaino pārapdzīvotību. Tur nelīdzēs nekāda NA pretestība.

17.sep 2023 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Skaisti, ka ar katru dienu pieaug gaišreģu skaits kuri perfekti ziņā nākotni. Tikai es nezinu un paļaujos uz to kas būs. Viens gan man ir skaidrs, kā tas, ka vakar bija vakardienas un tas ir, ka nevajag ar citiem, īpaši daudz stiprākiem kasīties un tas ietaupīs nervu šūnas un pasargās no liekā stresa. Bet to kas būs mēs redzēsim, jo kā saka: nākotni paredzēt, nedz to mainīt mums nav lemts, nav lemts.

18.sep 2023 Atbildēt
Inocents

Dievs visu zina - Jūs pajautājiet Viņam!

19.sep 2023 Atbildēt

Komentēt