Komentāri: Būs jāmācas mazgāt un pārdot lietotas autiņbiksītes

Aivars

Diez vaai mazgājamās autiņbiksītes būs lētākas. Jānem vērā ne tikai autiņbiksīšu cena. Mazgāsana notiek ar mazgājamo līdzekli, ūdeni un droši viemn veļas mašīnā izmantojot elektrību. Tātad jāmaksā par mazgājamo līdzekli. ūdeni, kanalizāciju un elektrību. Pievienojat šīs izmaksas autiņbiksīšu cenai. Diez vai pa vienai autibiksītei mazgāsiet. Dienā parasti izmanto vismaz divas autiņbiksītes. Padomājiet cik jauki smaržos trīs dienas uzglabātas autiņbiksītes, lai varētu mazgāt vismaz 6.gab. uzreiz. Iesaku glabāt virtuvē grozā zem izlietnes. Labu apetīti!!!

12.jūl 2023 Atbildēt
janis

vai no raksta jāsecina , ka latviešu valsts ir unikāla arī atkritumu apsaimniekošanā pateicoties savai gudrai priekšniecībai?

Aizvedu uz Getliņiem šķirotus atkritumus - 250 kg stikla un vecas mēbeles no kurām sausais atlikums būtu spainis pelnu un pusspainis skrūvju. Mēbeles uz vietas vajadzēja sajaukt ar stikliem un papildināt kalnu.

12.jūl 2023 Atbildēt
Silva

Sviests! Uz Indija, Āfrikas valstu u.t.t. fona čakarē Latviju? Ta ievediet vispirms tur kaut minimālu ekoloģisko tīrību un tad Latviju tramdiet!

12.jūl 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

Jau viens un stulbs raksts par neko un lidz 2035 gada ES 96% visi atkritumi ir jadezina.

12.jūl 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

Un Ropazos tu tikai atcela uz velaku laiku un tapat tur viss bus.

12.jūl 2023 Atbildēt
Tinto

Visa ņemšanās ap to zaļo tēmu,ir viena liela liekulība, korupcija un populisms.Atkritumi ir ļoti liels un ienesīgas bizness.Pat mūsu mazajā banānu republikā.Un nav vairs svarīgi vai tā ir plastmasa ķinas parastā vai eko šmeko hand made ekoloģiskā.Galu galā tāpat par to samaksā gan ražotājs,gan pārvadātājs,gan pārdevējs,gan pircējs.Valstis (uz)dzīvo no šiem zaļajiem nodokļiem.Un pasaku stāsti ka šī 'neglītā pelēkā' iBio glāzite vai pudelīte ir dabai draudzīga ir tikai priekš tam lai tu naivi turpinātu pirkt.

12.jūl 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

Bet ko te Tinto murgo neta idiot,

12.jūl 2023 Atbildēt

Komentēt