Komentāri: Briest nākamais skandāls – veselībai naudu paņem no izglītības

V ilis Gutmanis

Nu un kur tad ir tā Kariņa muldēšana ka naudas kā spaļu. Vai varbūt tā daļa kas ir domāta jau sadalīta tautas kalpu starpā un lai savilktu galus ir jānodarbojās ar līdzekļu pārdali?

21.jun 2023 Atbildēt
PaulaFox

❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā seksa modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ ja.cat/id378056

21.jun 2023 Atbildēt
gundega

No katra muļķa biezas skolotājas pataisīt Einšteinu kas izglābs Latviju , balti meli vecenes saulainās Itālijā un visi Einšteini .Vajag tikai daudz internāt skolas Justīnem un viss un nevis Itāliju dāmām ja kas

21.jun 2023 Atbildēt
gundega

Beidzot domā ar galvu , jo nav īstas krīzes jo palielināja mazas pensijas un ir kas pērk dārgo pienu kaut cik , Einšteinu taisītājas ir meles . Cik labi ir ja invalīdi neiet pie ārsta , mazas pensijas , vēzi ārstes bez jēgas , jo veselīgam kundzēm pēc 70 gadiem taču vajag biezās pensijas loģiski vai ne .

21.jun 2023 Atbildēt
gundega

Mūsdienu kapitālisms ir līdzigs pirmatnējai kopienai , mamuta gabali u vajag visiem citādi bankrots un tie skolotāju noliktie tūkstoši banka nu labi tikai viens var padiest....

21.jun 2023 Atbildēt
gundega

1932 gada bagātā Amerikā noskaidroja to lai biezajiem uzņēmējiem nav jānošaujas jābut pirktpspējai

21.jun 2023 Atbildēt
gundega

75 gadus veca tantiņa , kas padomju gados snauda ofisā vēl var atļauties ārstu apmeklēt pa 60 eiro un ultrosonogrāfu pa 60 eiro , bet vai to var atļauties ar 150 eiro pensiju .

21.jun 2023 Atbildēt
gundega

Jautrība ir tur , jo tantukam ar labu veselību ir arī laba pensijā , bet piedzimstot ar sliktu veselību , reāli slikti , ne tikai muguriņa sāp , bet rētas un nopietnas slimības ar 2 grupu ir tikai 150 eiro nav pat vairs elektrības kompensācijas , varētu kaut ko kompensēt reāli .

21.jun 2023 Atbildēt
viesis

Pārliekot naudu no vienas kabatas otrā, tās vairāk nerodas. Kamēr pie varas nenonāks cilvēki, kuri domā par valsts attīstību un pelnīšanu, tikmēr šeit nekas neuzlabosies. No otras puses, ja lielu sabiedrības daļu vairāk interesē viendzimuma pāru attiecības, nevis valsts atpalicība, tad Latvijai nekas vairāk par atpalikušas Eiropas nomales statusu arī nespīd.......

21.jun 2023 Atbildēt
gundega

Invalīdiem kompensē gadā 150 eiro medicīnas izdevumiem , pirms 10 gadiem šiki , bet tagad 1 datortomogrāfija ja nav valsts , kā tikt pie speciālista ar to datortomogrāfiju.

21.jun 2023 Atbildēt
gundega

Internāt skolas deva drošību bērniem no sliktam ģimenēm un labu naudu skolotājām jo sēdi un skaties kā bērni lēkā pa skolas pagalmu un saņem naudu , padomijā parastā skolotāja pelnīja labi ja 150 r.bet kopā ar audzinātājas darbu pāri 200 tā bija priekšnieku alga .

21.jun 2023 Atbildēt
braucosais

Tad atrada vai pārdalja bet par ēnu ekonomiku klusums

21.jun 2023 Atbildēt

Komentēt