Komentāri: Skandalozie VISC metodiskie materiāli rosina diskusijas

Guntis Akmeņkalns

Kas un kad izglītos tās sabiedriskās organizācijas, kuras gatavas izglītot mūs un mūsu bērnus? Kur rodas šie kretīni, kā viņi nokļūst VISC, kas šīs organizācijas finansē? Aktīvisti nelaimīgie!

7.okt 2023 Atbildēt
Juriss

Soross, pēc tam arī citi nodokļu maksātāji. Vispirms viņi iefiltrējas varā un pēc tam tiek pieņemti attiecīgi likumi, noteikumi, lai barotu šos no nodokļu naudas.

7.okt 2023 Atbildēt
Ainārs Vilnis

Paldies par rakstu. Un tomēr .... Man ir jautājums žurnālistiem. Proti, kāpēc tiek runāts tikai par sekām, bet nevis par nelaimes cēloņiem? Kur ir apskats par apskats par šodienas utopiskas ideoloģijas - liberālisma - ietekmi, nelaimiuz Lavijas izglitības sistēmu? Kur ir apsakts par "tiesību tirāniju" mūsu likumos, iepretim pienākuma, denantoloģijas pilnīgai noliegšanai? kur ir apskats par skolnieku "tiesību" teroru pret skolotājiem? Kur ir apskats par šodien neesošo skaolotāja autoritāti, kuru ir izņirgājis, iznīcinājis liberālisms? Kur? ... beidziet cienīgi rakstīt par tādām nelaimēm - NVO izskatā - kā "delna; papardes zieds; marta, dardedze"! Šīs organizācijas nedrīkst laist pie izglītības sistēmas nekādā gadījumā! Un lai to izdarītu ir jāraksta, jāatgādina tautai par šo organizāciju fanātisko pretdarbošanos pret latviešu kultūru. Kur ir šādi raksti?

7.okt 2023 Atbildēt
viesis

Man paziņam meitai, pēc NVO pasniegtās "seksuālās izglītības stundas", pazudis viss prieks iet uz bērnu dārzu, bērnam vienkārši bail, vai atkal nebūs šie "izglītotāji"....... un tad vēl visi šie "izglītotie un zinātnei ticīgie" lamā "nesaprotošos vecākus"......

7.okt 2023 Atbildēt

Komentēt