Komentāri: Profesors Aleksandrs Etkinds: neiztiksim bez Krievijas sabrukuma, un no tā nav jābaidās

Rima Solis

Godīgi sakot, neizlasīju. Pietika ar "diagonāli", lai saprastu, ka globālisma un katastrofisma ideoloģija dominē arī šī profesora smadzenēs. Starp citu, nedomāju gan, ka krievu problēma ir tik primitīva, kā izrakteņi pret tehnoloģijām. Atpalicība ir, nevis tehnoloģijās, bet gēnos. Krievi, pēc dabas, ir patērētāji un, tikai patērētāji. Lai Rietumi tādi kļūtu, vajadzēja attīstības gadsimtus, bet krieviem viss ir dabiski tūkstošgadu garumā. Iedosi krievam vislabākās lietas, viņš tās ar draivu sačakarēs; dosi iespējas - izniekos, pat nesapratis, kam tās bija domātas. Neandertālieši bija uz izaugsmi vērsti pusprimāti, bet šie, joprojām nesaprot, ko iesākt ar cilvēcisku realitāti.

31.aug 2023 Atbildēt
skeptiķis

No kurienes tu tik akls un aprobežots esi radies? Labāk nokrati makaronus no ausīm un noņem klapes no acīm. Patērētāji pēc dabas (un nu jau ģenētiski) ir amerikāņi. Un vispār ASV ir gigantisks ļaundabīgs parazīts. Tas monstrs pašlaik ir brukšanas stadijā, un paldies Dievam, ka tā.

31.aug 2023 Atbildēt
Rima Solis atbilde skeptiķis

Pielieto savu smedzenīšu drusku un izlasi vēlreiz, ko rakstīju. Ko nesaprati? Vai teicu, ka ASV nav parazīts? Izkliedz savu glupumu spilvenā, ok?!

31.aug 2023 Atbildēt
skeptiķis

Manuprāt, iekams sabruks Krievija, mēs piedzīvosim NATO un Eiropas Savienības sabrukumu. Turklāt tas notiks objektīvu ekonomikas iemeslu dēļ un, pateicoties ASV mērķtiecīgām darbībām. Eiropas ekonomika noies pa burbuli. ASV zaudēs savu globālo varenību un kļūs par reģionālu lielvalsti. Starp citu, amerikāņiem nupat izgāzās mēģinājumi pārvietot savu ražošanu no Ķīnas uz Vjetnamu (pirms tam uz Indiju). Iemesls ir vienkārši satriecošs - amerikāņi nespēj nokomplektēt ražotnes ar inženieriem, jo ASV izglītības sistēma tādus nespēj sagatavot. Izskatās, ka pasaulē varenākā lielvalsts pietiekošos daudzumos spēj sagatavot tikai transgenderus un dažādus citus deviantus īpatņus. Varētu teikt, ka tas ir smieklīgi, ja nebūtu tik traģiski.

31.aug 2023 Atbildēt
braucosais

Katram savavieta un loma un nav te ko klausīties algotu gaišreģus , kur bija šie gudrinieki kad bija iespēja neiesākt visu šo vājprātu

1.sep 2023 Atbildēt

Komentēt