Divas vienkāršas receptes veselīgām pusdienām līdzņemšanai

© Viktorija Kožemjakina

2.lapa

Viktorija Kožemjakina

Caprese salāti līdzņemšanai

Ja ierobežojumu dēļ nevaram šobrīd nevaram doties uz Itāliju, Itālija var doties pie mums! Izmēģiniet šos veselīgos salātus un uz mirkli paceļojiet saulainās Vidusjūras garšu pasaulē!

Sastāvdaļas (1 personai):

  • 1 mocarellas siera bumbiņa (100g)
  • 1 liels tomāts
  • 1 ēdamk. pesto mērces
  • 1 sauja olīvu
  • 1 pilngraudu maizes šķēle
  • Vīnogas/vīģes vai citi augļi

Pagatavošana:

Sagrieziet mocarellas sieru un tomātu 0,5 cm biezās šķēlēs. Trauciņā, ko ņemsiet līdzi, pamīšus kārtojiet sieru un tomātu, katrai šķēlei virsū liekot nedaudz pesto mērces. Sagreiziet gabaliņos un nedaudz apgrauzdējiet pilngraudu maizi/ Baudiet kopā ar olīvām, vīģēm un vīnogām.

Virtuvē

Karstā vasaras dienā ledus tēja ir īsts glābiņš – veldzējoša, atsvaidzinoša un arī veselīga! Tā vietā, lai izmantotu cukuru vai mākslīgi saldinatus sīrupus, mājās vari pagatavot dabīgu tējas koncentrātu – sīrupu, ko glabāt burciņā un lietot pēc vajadzības. Un pats labākais – šis dzēriens iztiek bez cukura! Ar recepti dalās “simpleveganblog.com”.

Svarīgākais