2.lapa
Gatavošanas laiks 10 min+ laiks marinēšanai.
Tofu ir unikāls produkts, jo tam ir neitrāla garša, bet tas labi uzsūc sevī citu produktu garšas, tāpēc šī recepte tofu sieru padarīs par patiesi gardu uzkodu, kas patiks gan veģetāriešiem, gan gaļēdājiem.
Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
Sagriez tofu sieru 1x1 cm kubiņos un liec to puslitra burkā vai citā tāda paša apjoma traukā.
Bļodā rūpīgi samaisi visas pārējās receptes sastāvdaļas.
Pārlej eļļas maisījumu pāri sieram, uzliec burkai vāku vai aptin trauka virsmu ar pārtikas plēvi un atstāj uz 3-4 stundām marinēties istabas temperatūrā (ja izmanto tikai olīveļļu, tad sieru nevajag likt ledusskapī, jo olīveļļa vēsumā sastingst. Ja marinādei izmanto olīveļļas un rapšu eļļas maisījumu, tad var uzglabāt arī ledusskapī).
Baudi sieru kopā ar iecienītu maizi vai grauzdiņiem!