4 neparasti veidi, kā pagatavot olas

© pixabay.com

2.lapa

Ekrānuzņēmums no YouTube

3. Olas omlete ar grauzdiņiem

Parasto omleti vari padarīt interesantāku, to sajaucot ar grauzdiņiem. Garšu lieliski papildinās sagriezti lociņi.

Sajauc olu ar pienu un pievieno tiem sagrieztus lociņus. Tad to lej uz pannas un pa virsu uzber maizes grauzdiņus, ko iepriekš sagrauzdē cepeškrāsnī.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Visu sajauc un, kad ola sacepusies, ņem nost no uguns un liec bļodiņā. Savam veikumam vari pārkaisīt linsēklas. Labu apetīti!

Ekrānuzņēmums no YouTube

4. Olu rulete ar sieru

Sajauc olu ar pienu un garšvielām. Tad lej masu uz pannas un ļauj tai apcepties. Ar virtuves lāpstiņām sarullē pirmo omleti un, nenoņemot to no pannas, tās galā lej nākamo kārtu.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Uz nākamās kārtas uzliec siera šķēles un ar virtuves lāpstiņām ietin olā.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Tad pielej klāt vēl vienu omletes kārtu un, kad tā mazliet apcepusies, satin ruletē.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Rezultātā iegūsi gardu olu ruleti ar vidū izkausētu sieru.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais