BALTĀ KARSTĀ ŠOKOLĀDE AR ĶIRBJU GARŠU
Nepieciešams:
- 240 grami skābā krējuma
- 0,5 litra piena
- 175 grami baltās šokolādes gabaliņu
- Putukrējums - uzputo pats vai iegādājies jau gatavu!
- Pustējkarote vaniļas ekstrakta
- Pustējkarote ķirbja garšvielas
Pagatavošana:
- Vispirms uz vidēji karstas plīts katliņā samaisa pienu un skābo krējumu un karsē, bet ne uzvāra
- Sakarsēto krējuma un piena maisījumu pārlej pāri bļodiņā iebērtiem baltās šokolādes gabaliņiem un maisa līdz šokolāde izkūst un veido viendabīgu masu
- Pievieno ķirbju pulvera garšvielu un vaniļas ekstraktu
- Kad visas sastāvdaļas ir samaisītas, ielej dzērienu krūzē vai glāzē, atstājot vietu vēl putukrējumam
- Pēc izvēles putukrējumam var pārkaisīt kanēli vai ķirbja garšvielu
- Ieliec salmiņu un vari baudīt!
Vairāk no Betanijas Motas ŠEIT!