6 produkti, no kuriem sievietēm būtu jāatsakās pavisam

© pexels.com

Nav tādas lietas kā "labs" vai "slikts" ēdiens, viss ir jālieto mērenos daudzumos. Tomēr ir pāris produkti, kuri sievietēm nav ieteicami un tos nedrīkst lietot ikdienas uzturā. Daži no produktiem var veicināt hromonu darbības traucējumus, bet citi var palielināt iespējas saslimt ar hroniskām slimībām. Tāpēc ņem vērā un izvairies ikdienā no šiem sešiem produktiem!

pexels.com

1. Alkohols

Ir zināms tas, ka grūtniecības laikā alkohola lietošana ir aizliegta. Tomēr to nav ieteicams lietot arī laikā, kad grūtniecība nav aktuāla. Alkoholisko dzērienu baudīšana samazina iespējas nākotnē palikt stāvoklī. Sievietēm, kuras dienā izdzer vismaz vienu alkoholiskā dzēriena glāzi, ir par 50% lielāks neauglības risks salīdzinājumā ar tām, kuras ikdienā nedzer.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Pilnībā gatavas melones ir saldas un sulīgas, kas nozīmē to, ka ļoti gardas. Tās nav tikai gardas, bet arī veselīgas. Šoreiz noskaidrosim, kāpēc ieteicams ēst melones (tieši Katalupes šķirnes melones) jeb kādu labumu tās var sniegt mūsu veselībai. Katalupes šķirnes melones no citām melonēm var atšķirt ar to, ka tās ir ar gaišu miziņu, bet oranžu mīkstumu!