Nosauc 8 produktus, kurus nekādā gadījumā nedrīkst ēst tukšā dūšā

© pexels.com

6.lapa

pexels.com

6. Tomāti un hurma

Hurma un tomāti satur lielu daudzumu pektīna un miecskābes, kas mijiedarbojoties ar kuņģa sulu, pārvēršas par želantīnu. Tādejādi var veidoties žultsakmeņi.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais