7 produkti, kuru veselīgās īpašības mainās, kad tie ir pagatavoti

© pexels.com

7.lapa

pexels.com

7. Svaigos banānos ir mazāk cukura, bet pastāvējušus ir vieglāk sagremot

Ja ciet no cukura diabēta, tad labāk ir ēst zaļākus banānus. Tajos, kuri jau kļuvuši tumši un mīksti, ciete ir pārvērtusies cukurā. No otras puses - tieši pastāvējušus banānus ir vieglāk organismam pārstrādāt.

Avots

Veselība

Pastāvīgs nogurums, pat pēc šķietami laba miega. Miglains prāts, nevēlēšanās socializēties, grūtības koncentrēties, zems enerģijas līmenis – šie simptomi var šķist normāli mūsdienu aizņemtajā ikdienā. Tomēr tie var liecināt arī par kaut ko dziļāku – par stāvokli, ko sauc par hroniska noguruma sindromu jeb funkcionālu izsīkumu. Lūk, kā atpazīt, vai tas attiecas arī uz tevi, raksta “Healthline.com” speciālisti.

Svarīgākais