7 produkti, kuru veselīgās īpašības mainās, kad tie ir pagatavoti

© pexels.com

7.lapa

pexels.com

7. Svaigos banānos ir mazāk cukura, bet pastāvējušus ir vieglāk sagremot

Ja ciet no cukura diabēta, tad labāk ir ēst zaļākus banānus. Tajos, kuri jau kļuvuši tumši un mīksti, ciete ir pārvērtusies cukurā. No otras puses - tieši pastāvējušus banānus ir vieglāk organismam pārstrādāt.

Avots

Veselība

Lai arī Jāņos dažādu kārdinājumu netrūkst, pārmērības var novest pie dažādām veselības problēmām. Vienkāršus un noderīgus ieteikumus par svētku maltīšu baudīšanu bez riska veselībai un aptieciņas saturu izbraukumiem sniedz Rīgas Stradiņa universitātes asociētais profesors, gastroenterologs, internists VCA "Aura", Aleksejs Derovs un farmaceite Jeļena Bebre.

Svarīgākais