5 čia sēklu blakusefekti, kas var kaitēt veselībai

© pexels

3.lapa

pexels

3. Cukura līmeni asinīs

Čia sēklu šķiedra var palēlināt pārtikā esošā cukura aborbēšanos organismā. Lietojot šīs sēklas, tās var var veicināt lēnāku cukura līmeņa paaugstināšanos un samazināšanos. Šāda piemītošā īpašība, protams, ir laba, taču ne visiem. Ja jūs ikdienā lietojat zāles cukura līmeņa kontrolei, tad pirms sākt lietot šīs sēkas uzturā, labāk ir nepieciešams konsultēties ar ārstu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais