Uztura speciālista 5 padomi, kā rudenī ar ēdiena palīdzību stiprināt veselību

© f64

2.lapa

pexels.com


2. Dzeriet dārzeņu sulu

Dzeriet ķirbju, burkānu, biešu, seleriju, gurķu un tomātu sulas! Ja šis uzskaitījums garšas kārpiņām liek mazliet savilkties nepatikā, pievienojiet dārzeņiem klāt ābolu un bumbieru sulu vai gabaliņu ingvera un iegūsiet tādu vitamīnu kokteili, kas pamatīgi sapurinās gan imūnsistēmu, gan vielmaiņu! Vienīgi jāatceras - šāda sula nav dzēriens, tas ir ēdiens - vērtīgs, minerālvielām un vitamīniem bagāts ēdiens! Tāpat der atcerēties, ka nevajag ilgstoši lietot viena veida sulu - spiediet sulas no dažādiem dārzeņiem, saknēm, augļiem un ogām!.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais