Dietoloģes nosauc 5 produktus, kas nopietni kaitēs miegam

© pexels.com

3.lapa

pexels.com

3. Liellopu gaļas hamburgers

Liellopu gaļa ir lielisks olbaltumvielu un dzelzs avots. Bet olbaltumvielu un tauku, kas raksturīgi tipiskajam burgeram, sagremošana var aizņemt kādu laiku, saka Mūna.

Lai iegūtu alternatīvu olbaltumvielu daudzumu, izmēģiniet grilētu vistas vai tītara krūtiņu, kurai ir daudz mazāk piesātināto tauku.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.