12 produkti, kuri jāēd kopā, lai no tiem gūtu lielāku labumu veselībai

© pexels.com

6.lapa

pexels.com

6. Gaļa + rozmarīns

Gaļa ir svarīgs olbaltumvielu avots, taču ir svarīgi, lai tā būtu sagatavota pareizi. Cepšana vai grilēšana var izraisīt kancerogēnu savienojumu veidošanos. Tomēr no šīs nevēlamās ietekmes var izvairīties, pirms tam gaļai pievienojot rozmarīnu. Rozmarīnā esošie antioksidanti novērš kaitīgu vielu veidošanos, kamēr gaļa ir cepeškrāsnī.

Avots

Veselība

Pastāvīgs nogurums, pat pēc šķietami laba miega. Miglains prāts, nevēlēšanās socializēties, grūtības koncentrēties, zems enerģijas līmenis – šie simptomi var šķist normāli mūsdienu aizņemtajā ikdienā. Tomēr tie var liecināt arī par kaut ko dziļāku – par stāvokli, ko sauc par hroniska noguruma sindromu jeb funkcionālu izsīkumu. Lūk, kā atpazīt, vai tas attiecas arī uz tevi, raksta “Healthline.com” speciālisti.

Svarīgākais