12 produkti, kuri jāēd kopā, lai no tiem gūtu lielāku labumu veselībai

© pexels.com

6.lapa

pexels.com

6. Gaļa + rozmarīns

Gaļa ir svarīgs olbaltumvielu avots, taču ir svarīgi, lai tā būtu sagatavota pareizi. Cepšana vai grilēšana var izraisīt kancerogēnu savienojumu veidošanos. Tomēr no šīs nevēlamās ietekmes var izvairīties, pirms tam gaļai pievienojot rozmarīnu. Rozmarīnā esošie antioksidanti novērš kaitīgu vielu veidošanos, kamēr gaļa ir cepeškrāsnī.

Avots

Veselība

D vitamīns ir būtisks mūsu veselībai, lai justos, izskatītos un būtu veseli. Tā deficīts var izpausties dažādi. Lūk, daži piemēri tam, kādas pazīmes var liecināt par to, ka nepieciešams ar steigu lietot papildus D vitamīnu!

Svarīgākais