7 veidi, kā spilvens var kaitēt mūsu veselībai

© pexels.com

Spilvena izvēle ir ļoti svarīgs uzdevums. Izvēlētais spilvens un tas, kā par to rūpējies, ietekmē miega kvalitāti un vispārējo veselību. Piemēram, varbūt iemesls tam, kāpēc nespēj atbrīvoties no pūtītēm, patiesībā meklējams spilvendrānā.

pexels.com

1. Var radīt sāpes sprandā

Ja ilgstoši galva tiek turēta saliekta, rodas diskomforts. Ja spilvens ir pārāk mīksts vai pārāk stingrs, tas var izraisīt sāpes kaklā.

Piemēram, ja guli uz sāniem, vajadzētu izvēlēties stingrāku spilvenu, lai nodrošinātu pietiekamu atbalstu kaklam.

Ja guli uz vēdera, labāk izvēlēties mīkstāku spilvenu, pretējā gadījumā spilvens atspiedīs galvu atpakaļ, veidojot izliekumu kaklā.

Ja guli uz muguras, stingrs spilvens nebūs laba izvēle, jo var veidot nepareizu izliekumu, spiežot kaklu pārāk tālu uz priekšu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Ir klāt septembris, kad laiks palēnām no siltās un patīkamās vasaras nomainās pret vēso un krāsaino rudeni. Lai arī aiz loga vēl valda patīkams siltums, ilgi vairs nav jāgaida, kad sāks palikt vēsāks. Iestājoties vēsam laikam pavisam viegli ir noķert pirmās iesnas un klepu. Saaukstējoties mēs visbiežāk dodamies uz aptieku pēc zālēm, lai ātrāk justos labi. Lai nevajadzētu pie nelielas saaukstēšanās skriet uz aptieku pēc zālēm, varat uzlabot veselību arī ar dabiskajām antibiotikām jeb dabiskiem produktiem, kuriem piemīt antibakteriālas īpašības

Svarīgākais