5 veselībai bīstami produkti ar pārtikas piedevām un to veselīgas alternatīvas

© pexels.com

2.lapa

pexels.com

2. Iesaiņotās kūciņas

Veikalu plauktos atrodamās iesaiņotās kūciņas ir pildītas ar cukuru un konservantiem, tāpēc tās var ilgi uzglabāt.

Paša pagatavoti saldumi būs daudz veselīgāka alternatīva. Cep kūkas un keksiņus pati un pusi no cukura daudzuma vari aizvietot ar ogu vai augļu ievārījumu. Arī kviešu miltiem ir veselīgākas alternatīvas, piemēram, griķu, zirņu vai mandeļu milti, uzsver "Health".

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais