7 ēdieni, kas var pārsteidzoši ietekmēt mūsu mentālo veselību

© pexels.com

2.lapa

pixabay

2. Tuncis

Tuncī ir daudz dzīvsudraba, kas var izraisīt problēmas ar atmiņu. Tas satur arī polihlorbifenilu, kas ir sintētiska ķīmiskā viela, kura ietekmē hormonu līdzsvaru un izjauc nervu sistēmas darbību.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais