8 dārzeņi, kuros ir vairāk C vitamīna nekā apelsīnos

© pexels.com

7.lapa

pixabay

7. Puķukāpostos

Vienalga kādā veidā pagatavoti, nelielā puķukāposta glaviņā ir aptuveni 127.7 miligrami C vitamīna, kā arī 5 grami šķiedrvielu un 5 grami proteīna.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.