5 ēšanas paradumi, kas grauj imūnsistēmu

© pixabay

5.lapa

pixabay

5. Pārmērīga alkohola lietošana

Pētījumā, kas publicēts žurnālā ""Alcohol Research", pētnieki atzīmē, ka jau sen novērota saistība starp pārmērīgu alkohola patēriņu un novājinātu imūno sistēmu. Efekts ietver paaugstinātu jutību pret pneimoniju un akūtām elpošanas problēmām - būtisks faktors Covid-19 gadījumā.

Pārmērīga alkohola lietošana ietver gan daudzumu, gan alkoholiskā dzēriena stiprumu. Kā norāda "Health", pārmērīga alkohola lietošana ir četru vai vairāk dzērienu lietošana vienā reizē sievietēm un pieci vai vairāk dzērieni vīriešiem. Smaga alkohola lietošana nozīmē astoņu vai vairāk dzērienu patērēšana nedēļā sievietēm, bet vīriešiem - 15 un vairāk.

Lai uzzinātu, kā šobrīd stiprināt savu imūnsistēmu, ieskaties "Profesore nosauc produktus, kas tieši tagad vislabāk stiprina imūnsistēmu", "7 spēcīgākās dabas dotās antiobiotikas", "7 veidi, kā dabīgi stiprināt savu imunitāti pret vīrusiem".

Avots

Veselība

D vitamīns ir būtisks mūsu veselībai, lai justos, izskatītos un būtu veseli. Tā deficīts var izpausties dažādi. Lūk, daži piemēri tam, kādas pazīmes var liecināt par to, ka nepieciešams ar steigu lietot papildus D vitamīnu!

Svarīgākais