Buljoni ir labs proteīna avots un tie lielisko noderēs zupu un sautējumu pamatam. Tos vari pievienot ūdenim vārot arī rīsus un makaronus, kam buljons piešķirs papildu garšu.
Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.
ASV Nacionālā izlūkošanas aģentūra daļēji atslepenojusi savu ziņojumu par Krievijas diktatora Vladimira Putina politisko oponentu slepkavībām ārvalstīs.