Onkologi nosauc 7 veselībai bīstamus produktus, kas rada vēža risku

© pixabay

6.lapa

pixabay

6. Pārstrādāta gaļa - bekons, šķiņķis, cīsiņi utt.

Pasaules Veselības organizācija apgalvo, ka šie gaļas izstrādājumi veicina vēža risku, jo gaļa ir tikusi apstrādāta, lai pastiprinātu tās garšu, to sālot, apstrādājot ar garšvielām, fermentēta vai apdūmota.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Lai arī Jāņos dažādu kārdinājumu netrūkst, pārmērības var novest pie dažādām veselības problēmām. Vienkāršus un noderīgus ieteikumus par svētku maltīšu baudīšanu bez riska veselībai un aptieciņas saturu izbraukumiem sniedz Rīgas Stradiņa universitātes asociētais profesors, gastroenterologs, internists VCA "Aura", Aleksejs Derovs un farmaceite Jeļena Bebre.