Onkologi nosauc 7 veselībai bīstamus produktus, kas rada vēža risku

© pixabay

5.lapa

pixabay

5. Sālīta kaltētā gaļa vai zivis un marinēti ēdieni

Sālītā zivī ir daudz nitrātu un nitrītu, kas var radīt vēža risku cilvēkiem.

Patērējot lielu daudzumu marinētu produktu, palielinās vēdera vēža risku.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Lai arī Jāņos dažādu kārdinājumu netrūkst, pārmērības var novest pie dažādām veselības problēmām. Vienkāršus un noderīgus ieteikumus par svētku maltīšu baudīšanu bez riska veselībai un aptieciņas saturu izbraukumiem sniedz Rīgas Stradiņa universitātes asociētais profesors, gastroenterologs, internists VCA "Aura", Aleksejs Derovs un farmaceite Jeļena Bebre.