Kas notiek ar mūsu organismu, kad atsakāmies no gaļas

© pixabay

5.lapa

pixabay

5. Mazināsies gremošanas sistēmas traucējumi

Vairāki akadēmiskie pētījumi parādījuši, ka atteikšanās no dzīvnieku izcelsmes produktiem pozitīvi iedarbojas uz mūsu organismu, jo tādejādi vairojas aizsargājošie mikroorganismi. Taču der atcerēties, ka tas attiecas uz tiem, kuri savu ēdienkarti papildina ar papildus augļiem un dārzeņiem.

Ieskaties ŠEIT, lai atklātu 6 ieteikumus, ar ko aizstāt gaļu. Bet par uztura bagātinātājiem vairāk vari uzzināt ŠEIT.

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.