Kas notiek ar mūsu organismu, kad atsakāmies no gaļas

© pixabay

Arvien vairāk cilvēku pievēršas veģetāram dzīvesveidam. Tāpēc ir būtiski ir saprast, kas notiek, kad izslēdzam kādu pārtikas grupu no savas ēdienkartes. Portāls "The List" atklāj, kā atteikšanās no gaļas produktiem ietekmē mūsu veselību.

pixabay

1. Organismam trūks vitamīni

Lai gan atteikšanās no gaļas daudzējādā ziņā organismu ietekmē pozitīvi, ir tomēr arī trūkumi šādam uzturam. Atsakoties no gaļas, papildu jālieto uztura bagātinātāji, kas nodrošina nepieciešamos vitamīnus, kurus parasti uzņemam ar gaļas palīdzību.

Neēdot gaļu, organismam trūkst cinka, tādejādi vājinās imūnsistēma, veicināti tiek atmiņas zudumi. Cinka trūkums ietekmē redzi un garšas izjūtu, veicina matu izkrišanu un niezi. Arī Omega-3 un B12 ir svarīgi uztura bagātinātāji, kuri atrodami gaļā.

Tādejādi ir vai nu jālieto aptiekās nopērkamie uztura bagātinātāji, vai uzturā noteikti jāiekļauj alternatīvas alternatīvas gaļai - zivis, pākšaugi, rieksti utt.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Rudens mēdz atnest ne tikai zeltainu lapu skaistumu un svaiguma pilnus rītus, bet arī drēgnumu, slapjdraņķi un saaukstēšanās risku. Kad temperatūra krītas un imunitāte sāk prasīt papildu rūpes, viens no vienkāršākajiem un dabiskākajiem veidiem, kā par sevi parūpēties, ir iekļaut ikdienā ingvera dzērienu. Šis sildošais eliksīrs ne vien palīdz stiprināt organismu, bet arī rada patīkamu enerģijas lādiņu tumšajās dienās, iesaka “healthline.com”.

Svarīgākais