Kā pareizi dzert kafiju, lai tā būtu veselīgāka

© pixabay

6.lapa

pixabay

6. Nepievieno kafijai saldinātājus, pienus un sīrupus

Cukurs, sīrupi, piens vai saldais krējums, ko daudzi mīl pievienot kafijai, patiesībā padara to neveselīgu, norāda "Health". Saldinātāji rada risku saslimt ar sirds slimībām un diabētu. Kā uzsver "The Healthy", ir daudz veselīgāku alternatīvu, ko pievienot kafijai, piemēram, augu izcelsmes piens un dabīgie saldinātāji kā stēvija vai medus.

Veselība

Pastāvīgs nogurums, pat pēc šķietami laba miega. Miglains prāts, nevēlēšanās socializēties, grūtības koncentrēties, zems enerģijas līmenis – šie simptomi var šķist normāli mūsdienu aizņemtajā ikdienā. Tomēr tie var liecināt arī par kaut ko dziļāku – par stāvokli, ko sauc par hroniska noguruma sindromu jeb funkcionālu izsīkumu. Lūk, kā atpazīt, vai tas attiecas arī uz tevi, raksta “Healthline.com” speciālisti.

Svarīgākais