Kā pareizi dzert kafiju, lai tā būtu veselīgāka

© pixabay

6.lapa

pixabay

6. Nepievieno kafijai saldinātājus, pienus un sīrupus

Cukurs, sīrupi, piens vai saldais krējums, ko daudzi mīl pievienot kafijai, patiesībā padara to neveselīgu, norāda "Health". Saldinātāji rada risku saslimt ar sirds slimībām un diabētu. Kā uzsver "The Healthy", ir daudz veselīgāku alternatīvu, ko pievienot kafijai, piemēram, augu izcelsmes piens un dabīgie saldinātāji kā stēvija vai medus.

Veselība

D vitamīns ir būtisks mūsu veselībai, lai justos, izskatītos un būtu veseli. Tā deficīts var izpausties dažādi. Lūk, daži piemēri tam, kādas pazīmes var liecināt par to, ka nepieciešams ar steigu lietot papildus D vitamīnu!

Svarīgākais