Kā pareizi dzert kafiju, lai tā būtu veselīgāka

© pixabay

6.lapa

pixabay

6. Nepievieno kafijai saldinātājus, pienus un sīrupus

Cukurs, sīrupi, piens vai saldais krējums, ko daudzi mīl pievienot kafijai, patiesībā padara to neveselīgu, norāda "Health". Saldinātāji rada risku saslimt ar sirds slimībām un diabētu. Kā uzsver "The Healthy", ir daudz veselīgāku alternatīvu, ko pievienot kafijai, piemēram, augu izcelsmes piens un dabīgie saldinātāji kā stēvija vai medus.

Veselība

Mūsdienās diabēts ir kļuvis par nopietnu sabiedrības veselības izaicinājumu, un tā attīstība bieži notiek nemanāmi, bez acīmredzamām pazīmēm. Kāpēc diabēta izplatība kļuvusi tik izteikta, kādi faktori veicina tā nemanāmo piezagšanos ikdienā, skaidro farmaceite Ksenija Lukjanova.